Magasinet M!

Taget på sengen? Alle piger har prøvet det!

Nu er der hjælp til pigerne, der er blevet taget på sengen, og har glemt p-pillerne!  

Har din kæreste lidt problemer med at huske at købe hendes prævention, så fortæl hende, at der et firma der klarer det hele for hende! MinRecept er Danmarks eneste service, der tilbyder p-piller og minipiller på abonnement! 

Vi går den kolde tid i møde og en god måde at holde varmen på, er lidt ekstra hygge i soveværelset, men ikke alle er lige klar til børn, bleskift og hvad en omgang hoppen i sengen ellers kan føre med sig! Skal du og din partner være safe i soveværelset, så er prævention et godt sted at starte! 

MinRecepts koncept er så fandens enkelt, at det kan forklares på én linje: P-piller på abonnement, leveret i postkassen, medicin til samme pris som på apoteket. 

Det er vist en no-brainer, og dét er der mange der allerede har set! Med langt over 1000 medlemmer bare på p-piller, er MinRecept med til at gøre sengegymnastikken sikker og hverdagen nemmere for rigtig mange kvinder i Danmark! 

Prisen kan alle være med på! For 15kr/md skal din kvindelige parter aldrig mere tænke på at hente p-piller, og du slipper for turene til apoteket, når hun har glemt det! Ud over levering af p-piller, fortæller MinRecept også, når recepten på p-piller skal fornyes, så ikke engang dét skal man holde styr på! Det er fandme smart! 

Er du singlekvinde og læser det her, så bare rolig! Det er ikke et adgangskrav at være i et forhold! 

- På redaktionen håber vi, at de laver samme service med levering af kolde øl, hver gang der er Champions League i flimmerkassen!


Vi har været i kontakt med MinRecept, og de har givet en unik rabatkode til jer læsere! 

Få første måned og levering gratis med rabatkoden ”mmm!” - Læs mere og brug rabatkoden her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt