Magasinet M!

Tate-brødre truer anklager: "Du burde være i fængsel"

Brødrene har for nylig fået syv af deres konfiskerede biler tilbage.

Brødreparret Andrew og Tristan Tate har den seneste tid været en del i vælten. Oprindeligt er de to kickboksere, men de seneste år er de blevet mere kendt for deres kontroversielle udtalelser på sociale medier. De har opbygget en stor følgerskare, særligt blandt unge mænd, men er også blevet centrum for flere retssager, herunder anklager om menneskehandel og dannelse af en kriminel organisation i Rumænien. 

Nu er de endnu en gang i problemer efter de har fremsat en direkte trussel mod den rumænske anklager, der efterforsker deres sag.

Fik syv biler tilbage

Udbruddet kom, efter at brødrene fik nogle af deres luksusbiler tilbage, som var blevet beslaglagt af myndighederne i forbindelse med deres igangværende juridiske problemer.

I januar konfiskerede de rumænske myndigheder 16 luksusbiler fra Tate-brødrene som en del af en efterforskning af anklager, der omfatter menneskehandel, voldtægt og oprettelse af en organiseret kriminel gruppe, ifølge Ziare.

For nylig lykkedes det brødrene at få syv af disse biler tilbage, værdisat til over €4 millioner ($4,2 millioner), efter det blev konstateret, at de ikke var registreret i deres navne.

Den 2. oktober skrev Tristan Tate på sociale medier om bilernes tilbagelevering.

"Jeg fik syv biler tilbage i dag," sagde han. "Da de kom til mit hus, tjekkede de ingen dokumenter. De tog bare alt på 10 minutter uden at spørge, hvem der ejede hvad."

Du burde være i fængsel

I et andet opslag på sociale medier truede Tristan direkte anklageren i sagen og sagde:

"Du ville være den første anklager, der beslaglagde en Bugatti, men du fejlede. Du vil ikke lykkes, og jeg vil vinde denne sag. Det er dig, der burde være i fængsel."

Tate-brødrene, som tidligere var kendt for deres karriere inden for kickboxing, er nu mere berygtede for deres tilstedeværelse på sociale medier og de juridiske anklager, de står over for. Selvom de er blevet bandlyst fra platforme som Twitter og YouTube på grund af deres kontroversielle synspunkter, har de stadig en stor følgerskare, især blandt unge mænd.

Brødrene er i øjeblikket i husarrest og afventer yderligere retslige procedurer i Rumænien. Selvom de har fået nogle af deres ejendele tilbage, er efterforskningen af deres påståede kriminelle aktiviteter stadig i gang og kan føre til en retssag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt