Magasinet M!

Tattoo-besat mand får opereret et kranie ind i hånden

Englænderen Lee Hodgson fik på sin 41 års fødselsdag den ultimative gave af sin kone, da han fik skåret sin hånd op for at få sat et skull ind i den

Tatoverings-junkien, Lee Hodgson, fik sig noget af en overraskelse, da han fik en meget ekstraordinær gave af sin kone på sin 41 års fødselsdag. Manden, der i forvejen har 40 tatoveringer og lige så mange piercinger på kroppen, må ellers synes svær at dupere med kropsudsmykninger, men konen, Stephanie, tog sgu alligevel røven på ham.

Hun forærede nemlig Lee et implantat, som skulle opereres ind i hans hånd, så den på oversiden ville tage form som et kranie, skriver det engelske site Mirror.co.uk. Manden er allerde blevet kæmpe fan af gaven, som han kalder den "absolut bedste gave nogensinde."

Lee kommer fra Kingstanding, Birmingham og har selv givet konen, Stephanie, en halstatovering i gave til hendes 21 års fødselsdag, et 'chestpiece' ( en brysttatovering) på hendes 22 års fødelsdag, og da hun fyldte 22 år modtog hun såmænd et 'sleeve'.

ANNONCE
Tattoo-besat mand får opereret et kranie ind i hånden

Det var på tide, at manden fik tilbage af samme skuffe, mente Stephanie tilsyneladende, så hun måtte trumfe hans gaver med et implantat. Til det udtaler den begejstrede Lee: "It's a great idea. There's only so many pairs of socks you can have," som reference til sine mange tatoveringer.

Denne af type implantater, som lægges under huden, er blevet den nye trend inden for kropsudsmykning, men hvis du overvejer at få én, skal du vide at de ikke er helt ufarlige. Der bliver ikke lavet kontrol på området, og i mange tilfælde, ender det med at gå betændelse i dem.

Det holder dog ikke Lee Hodgson tilbage, der er glad for sin nye gave. Det er også selvom hans børn synes, at det ser dumt og mærkeligt ud. Parret er, udover deres særprægede udseende, også kendt for at gøre usædvanlige ting.

ANNONCE
Tattoo-besat mand får opereret et kranie ind i hånden

Da de holdte bryllup valgte de for eksempel at gøre det på bedste Tim Burton-manér med temaet fra filmen 'Corpse Bride'. Og dette var den gennemførste version af salgsen med ligvogn, elektrisk stol, kiste og en bryllupskage lavet af kranier. Dermed er det ikke første gang, at parret overrasker.

Selve operation var ikke ligefrem en fornøjelse for Lee, som du kan se i bunden af artiklen. Her bliver der skåret en åbning på oversiden af håndleddet, hvor implantatet presses ind og derefter syet sammen igen, hvilket den 41 årige britte beskriver som utrolig smertefuldt. Det har dog ingen indflydelse på resultatet, som han er meget tilfreds med.

På Mmm.dk er vi nok alligevel lidt for gammeldags til den salgs, men vi må sgu indrømme, at resultatet er blevet ret fedt. Mon man kan få lavet et billede af en Zara Larsson på hånden? Så det måske være et projekt til næste personalefest.

På det engelske Channel 4 har de optaget operationen, som du kan se herunder. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE