Magasinet M!

Taylor Swift overhaler Rihanna verdens rigeste kvindelige musiker - så rig er hun

Der bliver hevet sedler i land!

Taylor Swift har netop cementeret sin plads som den rigeste kvindelige musiker i verden med en formue på hele 1,6 milliarder dollars (ca. 11,2 milliarder kroner).

Den 33-årige popstjerne har dermed overhalet Rihanna, hvis formue er vurderet til 1,4 milliarder dollars (ca. 9,8 milliarder kroner), og Swift har nu sat sig solidt på tronen blandt musikbranchens kvinder.

Swift kom for første gang med på Forbes’ prestigefyldte liste over milliardærer tidligere i år, og den 5. oktober opdaterede magasinet hendes net worth i kølvandet på hendes enorme succes med Eras Tour og den stadigt stigende efterspørgsel på hendes efterhånden ambitiøse liste af bangers.

Touren har alene bragt 600 millioner dollars ind i kassen, og hendes re-release af gamle albums under "Taylor's Version"-brandet har vist sig at være en enorm økonomisk succes, hvor alle tre genudgivelser har debuteret som nummer 1 på hitlisterne og sikret hende rettighederne igen.

Selvom Rihanna stadig bærer titlen som "Verdens rigeste kvindelige musiker gennem tiderne" med en tidligere anslået formue på 1,77 milliarder dollars, er det Swift, der i øjeblikket topper listen.

Det er dog ikke kun musikken, der har trukket hende op på øverste plads - hun har også lagt en række strategiske investeringer.

Udover musikken har Taylor Swift også investeret i en imponerende ejendomsportefølje til en værdi af omkring 84 millioner dollars (ca. 580 millioner kroner), og hun har gennem sin karriere samarbejdet med store brands som Coca-Cola, Keds og AT&T, som ikke ligefrem betaler i småmønter til kampagner!

Nummer to på verdensplan – lige bag Jay-Z

Selvom Taylor Swift nu er verdens rigeste kvindelige musiker, er hun stadig nummer to på listen over de rigeste musikere generelt. Førstepladsen indtages af rapmogulen Jay-Z, som topper listen med en formue på 2,5 milliarder dollars (ca. 17,5 milliarder kroner).

ANNONCE
Del

Seneste nyt