Magasinet M!

Teaser: Jeepers Creepers Reborn

Hollywood spinner pladen på det afsporede gyserfænomen fra 00'erne

Det er svært at forestille sig, at folk husker gyseren Jeepers Creepers fra 2001, hvis det ikke filmen er kommet til dem gennem en desperat tur i Blockbuster (RIP), hvor filmen var plastret over hylderne, i mangel på bedre. 

Ikke desto mindre har vi varme nostalgiske følelser for den ærkeamerikanske gyser, der på campy vis låner fra ældre og mere legendariske gyserfilm - men trods alt gav os en ung og lettere kikset Justin Long (Die Hard 4) i topform: Jeepers Creepers er stadig en af de film, som Mac-guy skuespilleren er bedst kendt for, til trods for biroller i mange større film sidenhen. Gina Phillips der spillede rollen som Longs søster Trish, har til gengæld ikke haft nær så stor succes siden da - men medvirkede i 2017 i den nærmest ukendte Jeepers Creepers 3. 

Nu forsøger man sig med en genstart af franchisen, der med helt friske kræfter, kaster et ungt kærestepar ind i kampen mod den urbane myte "creeperen". Om Jeepers Creepers: Reborn kan hamle op med nostalgien fra den originale film, er svær at sige - men man kan jo altid håbe!

ANNONCE
Jeepers Creepers: Reborn - Teaser Trailer
Del

Seneste nyt