Magasinet M!

TECHART GTstreet R Monochrome: 50 år med Porsche Turbo - nu endnu vildere

Tjek lige dette kulsorte bæst!

Porsche 911 Turbo S er på mange måder en af de mest legendariske sportsvogne, der nogensinde har sat hjul på asfalt. Og lad os være ærlige - som Porsche-fans kan vi ikke ignorere den. Nu tager TECHART den klassiske opskrift, skruer samtlige komponenter op til 11 og leverer GTstreet R Monochrome.

Limited Edition: Kun 20 styk

Det er altid fedt at se noget eksklusivt, og Monochrome er ingen undtagelse. Med kun 20 enheder produceret er der dømt samlerobjekt fra dag ét. Modellen bygger videre på den oprindelige GTstreet R.

Monochrome er ikke bare flot at se på, den leverer også på ydelsen. Med 810 hk og et vanvittigt moment på 950 Nm, går den fra 0 til 100 hurtigere end du nå at stave til "Porsche". Tophastigheden? En beskeden 350 km/t. Det er ren brutalitet, og så er vi ikke engang begyndt at tale om designet endnu.

3D-printet aerodynamik og fire gange så meget downforce

Det teknologiske niveau er ligeså ekstremt som bilens præstationer. TECHART har integreret 3D-printede dele og masser af kulfiber, som blandt andet sørger for at generere fire gange så meget downforce på bagakslen som den originale Porsche 911 Turbo S. 

ANNONCE
TECHART GTstreet R Monochrome - TECHART GTstreet R Monochrome: 50 år med Porsche Turbo - nu endnu vildere TECHART GTstreet R Monochrome

Interiøret er en historie for sig. Det er en bil, hvor der er kælet for hver eneste detalje. Alcantara, kulfiber og læder mødes i en luksuriøs cocktail, der matcher Monochrome-temaet til perfektion. Alt fra sæder til dørpaneler og midterkonsol er betrukket med Alcantara, og de sorte aluminiumspedaler tilføjer lige det sidste touch af sporty elegance.

Og lad os ikke glemme det specialfremstillede GTstreet R Monochrome sportsrat. Her har TECHART overgået sig selv med en læder-Alcantara kombi, 5 mm center-markering i kontrastfarve og håndgreb perforeret i et design, der minder om målstregen på en racerbane. Det er præcision ned til mindste detalje.

Som om alt det her ikke var nok, får du også TECHART’s MONOCHROME-badge og skræddersyede dørsider, der skriger kvalitet. 

Så hvad står vi tilbage med? En Porsche 911 Turbo S, der gennem TECHART’s hænder er blevet til noget helt særligt. Tjek flere billeder i galleriet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt