Magasinet M!

Teenager træt af kærlighed: Nu har hun 11 'sugar daddies'

En 19-årig, britisk pige lader sig forkæle i hoved og røv af i alt 11 forskellige 'sugar daddies'. Og det er der en ganske god forklaring på.

Hvis du kender en pige, der er træt af at få sit hjerte knust af falske fyre, som hun stolede på, så lad hende læse med her. For måske finder hun inspiration i denne bizarre historie.

Den 19-årige britiske pige, Clover Pittilla, er færdig med at være sammen med fyre i et fast parforhold. Hun gider ikke længere jagte kærligheden og anerkendelsen fra en fyr, hun troede elskede hende, men som i stedet forlod hende. Derfor fik hun den idé at sælge sig selv som 'sugar girl', en pige, der dater ældre fyre, 'sugar daddies', mod betaling i form af gaver, middage og penge. Med andre ord: Hun lader sig forkæle med ting og sager - ikke med kærlighed.

Og i alt har hun intet mindre end 11 forskellige 'sugar daddies', der alle opfylder hendes behov for ting og opmærksomhed. Selv hævder hun, at det ikke var nemt at fortælle forældrene om hendes nye 'livsstil'.

"Min mor var chokeret til at begynde med, og det samme var min far, da jeg fortalte ham om det. Men som tiden gik, vænnede de sig til det, og vi kunne faktisk grine sammen af nogle af de historier, jeg kom hjem og fortalte dem om," siger hun til engelske Mirror.

ANNONCE
Teenager træt af kærlighed: Nu har hun 11 'sugar daddies'

Men her stopper støtten fra forældrene ikke. For de gik fra at være 'chokerede' til lige pludselige at 'støtte' datteren i hendes bizarre 'sugar daddy'-eventyr.

"De er stolte af min selvstændighed, og de er glade for, at jeg kan klare mig selv. Drenge på min alder laver ikke andet end at gøre piger kede af det. Hvis en 'sugar daddy' gør mig ked af det, kan jeg i det mindste græde i et par spritnye Manolo Blahniks (designerstilletter, red.)," siger pigen.

Ja, de nye stilletter skal da nok hjælpe på alle livets problemer og på at kurere kærestesorgerne. Eller not!

Pigen siger desuden, at hun ikke har nogen planer om at slå sig fast ned med en fyr lige foreløbig. I stedet vil hun fortsætte med at nyde luksusferier og dyre gaver, som hun får betalt af sine 11 'sugar daddies'. Jamen, så god fornøjelse da!

ANNONCE
Teenager træt af kærlighed: Nu har hun 11 'sugar daddies'
Teenager træt af kærlighed: Nu har hun 11 'sugar daddies'
Del

Seneste nyt

ANNONCE