Magasinet M!

Terminator Genisys-trailer er ude nu

Arnold Schwarzenegger nærmer sig de 70. Men spiller stadig en dødbringende cyborg-robot?

Terminator Genisys-trailer er ude nu

Etteren er fantastisk. Toeren er om muligt endnu bedre. Ja, nærmest episk. Treeren og fireren forsøger vi stadig at glemme. James Cameron gjorde Arnold Schwarzenegger til en superstjerne med Terminator-filmene. Og næste år får den femte film i rækken om den efterhånden aldrende dræberrobot premiere - 31 år efter originalen. Og lad os lige vende tilbage til "aldrende dræberrobot". For det lyder sgu ikke særlig sejt i vores ører. Og selvom Arnold spillede rollen som cyborg fra fremtiden til UG i de to første film, beviste han også med Terminator 3: Rise Of The Machines, at rollen falder til jorden, når instruktør og manuskript fejler.

Rollenbesætningen i Terminator Genisys ser umiddelbart god ud, men desværre blev der ikke plads til Tom Hardy, som ifølge rygterne skulle have spillet rollen som John Connor. Emilia Clarke (Daenerys Targaryen fra Game Of Thrones) spiller rollen som Sarah Connor. Jai Courtney (Bruce Willis' søn i den sidste Die Hard-film) spiller Kyle Reese og Jason Clarke fra den nye Planet Of The Apes-film spiller John Connor. Og nej, Jason og Emilia Clarke er ikke i familie. Instruktøren Alan Taylor har instrueret Thor: The Dark World og flere Game Of thrones-afsnit. Så det tegner godt. Men vi kan ikke komme udenom, at han ikke er nogen James Cameron.

Vi krydser fingre og håber på det bedste. Den 9. juli 2015, hvor filmen har premiere, bliver vi allesammen meget klogere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE