Magasinet M!

Terroristernes dummeste våben: Hoppende dynamit-kænguruer

En australsk teenager er blevet anholdt, efter at han har planlagt en noget alternativ form for terrorhandling. Læs dagens absolut åndssvageste nyhed!

Terroristernes dummeste våben: Hoppende dynamit-kænguruer

De fleste af os kan ikke tænke på kænguruer uden for øjnene at se små hoppende dyr iført boksehandsker. Men en australsk teenager havde helt andre planer med pungdyret.

19 årige Sevdet Besim har erkendt og er blevet kendt skyldig i at planlægge et terrorangreb, hvor blandt andet kænguruers punge skulle fyldes med eksplosive stoffer og slippes fri blandt politibetjente. 

Han og hans britiske medsammensvorne nåede dog aldrig så langt, inden politiet i Blackburn fandt beskeder, der afslørede de to drenges absurde planer. 

Kamikaze-kænguruer

Det er stærkt tvivlsomt, om planen ville være blevet til noget, selv hvis politiet ikke havde nappet de to idérige unge mænd. Kænguruer har ikke for vane at søge mod mennesker - men derimod hoppe elegant i den anden retning, så noget tyder på, at de to, blandt mange andre ting, ikke var helt skarpe i den australske zoologi.

Hvordan de havde tænkt sig at få nallerne i kænguruer melder historien intet om, men vi forestiller os et Gøg og Gokke-scenarie, hvor de snubler over egne ben og får tæv af kænguruer iført boksehandsker. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt