Magasinet M!

Test af actionkameraer

Vil du være med til at gøre YouTube endnu sjovere i fremtiden? Så få købt et af disse actionkameraer og del dine stunts (og fails) med resten af verden.

Test af actionkameraer
Garmin VIRB

Garmins actionkamera VIRB ligner og føles som noget, instruktør og eventyrer James Cameron ville tage med sig på sin næste tur ned i Marianergraven. Vi siger ikke, at actionkameraet ville kunne klare det tryk, der er i 11 kilometers dybde. Men vi ville ikke blive overraskede, hvis det kunne. Garmin er normalt kendt for GPS-tracking, men nu melder de sig ind i actionkamera-krigen med deres ganske udmærkede VIRB, der kan skyde full HD-actionoptagelser tre stive timer i streg. Og så er kameraet - modsat konkurrenterne - vandtæt.

Set til: 999 kr.

ANNONCE
Test af actionkameraer
GoPro Hero 4 - Black Edition

Ja, ja, show-off. Nu har de andre lige meldt sig ind kampen, og så ydmyger du dem ved at smide 4K på banen? Det svarer til at tage en pistol med til en knivkamp. Men til dig, der vil have det bedste af det bedste, er det genialt. 4K er fremtiden, og har du en tv- eller computerskærm, der kan vise den høje opløsning, der er fire gange højere end almindelig HD, er det svært at gå tilbage til full HD. Formen og størrelsen er præcis, som du kender det fra GoPro Hero 3. 'Kun' indmaden har fået en gevaldig indsprøjtning.

Set til: 3.279 kr.

ANNONCE
Test af actionkameraer
WASP actionkamera

Hvis vi fik 1 kr. for hver pixel, der er i displayet på det medfølgende armbåndsur i WASP-pakken - ville vi sidde med 23 kr. på hånden. Det er sgu ikke engang nok til en pakke smøger. Så allerede der fejler actionkameraet fra WASP miserabelt. Ideen er som sådan god nok: Følg med i dine optagelser fra dit håndled, mens de sker. Problemet er bare den pinlige skærm på uret. Og at du føler, du følger med fra en meget dårlig Skype-forbindelse, hvor billedet konstant hakker. Når du fjerner det ligegyldige - og ikke specielt brugervenlige - ur fra ligningen, har du faktisk et ganske udmærket actionkamera.

Set til: 2.225 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt