Magasinet M!

Test af iPhone-dræbere

Vi tester fem alternativer til Apples iPhone.

Test af iPhone-dræbere
SAMSUNG OMNIA HDSet til 5380 kroner
iOrden: OLED-kæmpeskærmen på 3,7" står knivskarpt, og den viser billederne fra 8-megapixel-kameraet perfekt. De sprøde HD-videooptagelser er i 720p, hvilket også er glimrende. Kabinettet føles lækkert, og Omnia har fået fuld skrue med Turbo 3G og DLNA. Her er alt til selv den mest krævende mobilnørd, men det bedste er faktisk Symbian-styresystemet, der fungerer upåklageligt.
iStykker: Omnia er nærmest for stor til at have i bukselommen. Prisen er ligeledes ret høj, men der er selvfølgelig også tale om en mobil, der i store træk kan erstatte en bærbar computer.
ANNONCE
Test af iPhone-dræbere
HTC MAGICSet til 3185 kroner med ab.
iOrden: Testvinderen fra HTC passer perfekt i hånden, og selvom den er lavet af plastik, er den utroligt godt skruet sammen. Faktisk føles Magic lettere end sine i forvejen lette 116 gram. Det helt nye open source styresystem, Android, giver dig frihed til at tune menuerne, som du vil, og du kan installere massevis af programmer, som du passende kan nyde på den flotte 3,2" skærm. Programmerne henter du fra Android Market, hvor du ligesom i Apples App Store finder stort set alt.
iStykker: Du kan kun få den i hvid i Danmark, og kameraet er desuden kun på 3,2 megapixel.
ANNONCE
Test af iPhone-dræbere
NOKIA 5800 XPRESSMUSICSet til 1890 kroner
iOrden: Takket være Symbian S60-styresystemet får du en enkel mobil, hvor helheden fungerer utroligt godt. Det store fokus er lagt på musikken, som du kan hente fra Nokia Music Store og blæse ud gennem dine egne ørebøffer via 3,5 mm-stikket. Lyden er kanon, og Nokias første touchskærm-mobil er stort set idiotsikker. Skærmen er stor og klar, og mobilen ligger komfortabelt i hånden.Nokia-modellen er bedst til prisen.
iStykker
: Uheldigvis skal skærmen næsten have tæsk, før den reagerer. Og når du så lægger kræfter i, knirker det skrøbelige plastik, telefonen er lavet af.
ANNONCE
Test af iPhone-dræbere
LG KM900 ARENASet til 2750 kroner
iOrden: Testens letteste indslag kan præstere en skærmopløsning på hele 480 x 800 pixel, Turbo 3G og et 5-megapixel kamera med autofokus. Mobilen er solidt kram, så du kan trygt gemme dit lager af film og musik på de indbyggede 8 GB lagerplads, som kan udvides yderligere. Hele herligheden styrer du med LG's blærede S-Class-system, der indeholder en 3D-terning med alle dine genveje.
iStykker: Menuerne er pokkers langsomme, og det er ikke muligt at downloade nye programmer som med Apples App Store. Og så er den indbyggede web-browser særdeles kluntet.
ANNONCE
Test af iPhone-dræbere
SONY ERICSSON XPERIASet til 3870 kroner
iOrden: Xperia er klædt på i metal, der gør den overordentlig robust, og indmaden leveres af Windows Mobile 6.1. Det betyder, at du kan køre alle dine Windows-programmer på mobilen, og det er supernemt at synkronisere med din pc. Skærmen er skarp med en opløsning på 480 x 800 pixel, så det er en ren fornøjelse at se film og billeder.
iStykker: Det robuste design gør mobilen tung, ligesom den fylder godt til i bukselommen. Desuden betyder den høje skærmopløsning, at ikonerne kan blive utroligt små, så du er tvunget til at bruge den medfølgende pen for at ramme noget som helst.
ANNONCE
Del

Seneste nyt