Magasinet M!

Test af MP3-afspillere

Vi har taget en svingom med fem musikafspillere.

Test af MP3-afspillere
Sandisk Sansa FuzeSet til 680 kronerWeb: sandisk.dk
Turn-on: Sansa Fuze er som den stille pige, der står i udkanten af dansegulvet og vugger lidt til musikken - altså en pæn, lille anonym sag. De 58 gram leverer godkendte 8 GB lagerplads, og du kan tune hukommelsen endnu mere med et MicroSD-kort. Menuerne er lige til at gå til, og betjeningen foregår via det Apple-inspirerede drejehjul. Det fungerer faktisk udmærket, og Sansa Fuze er bestemt ikke penge ud ad vinduet.
Turn-off
: Men du får heller ikke mere, end du betaler for. Skærmen er dårlig, og lyden virker lidt hul. Samtidig virker afspilleren skrøbelig. 
ANNONCE
Test af MP3-afspillere
Sony Walkman X1050Set til 1950 kronerWeb: sony.dk
Turn-on: Testens bedste lyd. Sonys Walkman leverer seriøse godter til øregangene, og den er også venlig mod øjnene med sit slanke design. Udover at vise virkelig flotte film og billeder, reagerer touchskærmen øjeblikkeligt på dine tryk. Menuerne er simple, og afspilleren har lige præcis de knapper, du har brug for. Når du er færdig med at perfektionere lyden ved hjælp af de utallige indstillinger, kan du bruge den indbyggede trådløse forbindelse til tidsfordriv på nettet.
Turn-off: Det koster at få det bedste, og hvis du ikke kan nøjes med en 16 GB harddisk, skal du smide 700 kroner efter én med det dobbelte.
ANNONCE
Test af MP3-afspillere
Philips GoGear PlusSet til 900 kronerWeb: philips.dk
Turn-on: Høj kvalitet til små penge. Philips har skabt en gedigen afspiller, hvor brugeroplevelsen er tjekket, designet er gennemført og videokvaliteten er godkendt. Der er ingen overflødige knapper, og hold-knappen på bunden er let at komme til, når du hiver afspilleren op af lommen. Det bedste er dog den sprøde lyd, som godt nok ikke kan måle sig med Sonys, men alligevel formår at spille dansegulvet op. Bedst til prisen.
Turn-off: Bagsiden af medaljen er alle de fedtede fingeraftryk, der klæber sig til afspillerens glatte overflade. Desuden sidder de medfølgende in-ear høretelefoner meget dårligt i ørerne. 
ANNONCE
Test af MP3-afspillere
Apple iPod TouchSet til 2500 kronerWeb: Apple.dk
Turn-on: Apple vinder igen designkrigen. iPod'en måler kun otte millimeter på det tyndeste sted, har en suveræn 3,5 tommer skærm, ligger perfekt i hånden og er nem at betjene. Menuerne kan du selv sammensætte med programmer fra Apples App Store, som du let henter via Wi-Fi-forbindelsen. Med en lille GPS-sender som ekstraudstyr kan du bruge programmet Nike+ til at optimere din løbetræning. Det er faktisk svært at holde fingrene fra iPod Touch.
Turn-off:... Men du kan også vove på at røre ved andre end din iPod Touch. Apple låser dig nemlig fast i deres verden. Det vil sige niks pille med andre programmer end dem, Apple siger god for.
ANNONCE
Test af MP3-afspillere
Creative Zen X-FISet til 1180 kronerWeb: dk.europe.creative.dk
Turn-on: Creative ser ud til at give den fuld skrue med X-Fi, der udover et stilet design i robust plastik også leverer lyd i høj klasse. Videoer står flot på de 2,5 tommer, og du kan sætte et SD-kort i banditten for at få plads til endnu flere film. Vil du følge med i sport på 3'eren, bruger du den indbyggede FM-radio. Det hele virker meget spændende...
Turn-off:... Men efter et par danse med X-Fi finder du ud af, at det hele bare er spil for galleriet. Styringen er besværlig med ni knapper, som du ikke aner, hvad er til - og det er irriterende, når du skal bladre frem og tilbage fra SD-kortet og den almindelige afspiller for at sammensætte en playliste.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce