Magasinet M!

Test dig selv: Hvilken type fulderik er du?

Kan du ikke kende dig selv, når du får en skid på? Eller er det vennerne, som dagen derpå fortæller, at du forandrer dig, når du slår dig på flasken?

Så er du ikke alene!

Det sker faktisk for rigtig mange, at de ændrer karakter, når der ryger alkohol indenbords. Men hvem bliver man så? Et hold forskere fra University of Missouri-Columbia har undersøgt og udspurgt 360 personer - lige delt mellem mænd og kvinder - om deres alkohol-personlighed, skriver The Independent.

Først skulle de svare på et spørgeskema i ædru tilstand. Derefter fik de lov til at drikke sig en kæp i øret og svare på spørgeskemaet igen. 

Derefter fandt forskerne ud af, at man kunne opdele fulde mennesker i fire personligheder, hvor især to er skelsættende.

Hvor lander du selv?

 

Mary Poppins

ANNONCE
Test dig selv: Hvilken type fulderik er du?
Test dig selv: Hvilken type fulderik er du?
ANNONCE

Den berømte forfatter, som kunne hagle whiskey ned i tøndevis uden at få så meget som en rød tud. 

Hvis du er Ernest Hemingway-drikkeren, så er du den type, som hælder masser af øl og cocktails indenbords uden at blive nævneværdig fuld. Du ændrer dig altså ikke særlig meget, og det er også her, at hovedparten af folk lander. 

The Nutty Professor

ANNONCE
Wenn - Test dig selv: Hvilken type fulderik er du? Wenn

"The Nutty Professor" er historien om den tykke professor, som så gerne vil være tynd og flot. Efter han opfinder en særlig drik, så lykkedes det - på godt og ondt.

Disse fulderikker er ofte stille og generte normalt, men efter en favnfuld tequila-shots har de pludseligt fået masser af selvtillid og er udadvendte. 

 

Mr. Hyde 

 

ANNONCE
Creative Commons - Test dig selv: Hvilken type fulderik er du? Creative Commons

Den absolut værste fulderik af dem alle!

Dr. Jekyll og Mr. Hyde er fortællingen om lægen Dr. Jekyll, der drikker en giftig drik og forvandler sig til ærkepsykopaten Mr. Hyde, som mildest talt ikke er sød ved sine omgivelser. Efter en rum tid forvandler han sig tilbage til Dr. Jekyll igen.

Fulderikker, som kategoriseres som Mr.Hyde, forvandler sig under deres brandert, bliver ubehagelige og uforudsigelige. De får også et lavere intellekt og blev mindre ansvarsfulde. 

En fjerdel af deltagerne faldt i denne kategori. 

Skål!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce