Magasinet M!

Test dig selv: Så mange kalorier forbrænder du under sex

Missionæren eller en stående 69'er?. Nu kan du teste, hvor mange kalorier du forbrænder under alle dine yndlingsstillinger.Det er efterhånden en stor og rungende kliché, at januar er måneden, hvor vi slæber os - mere eller mindre frivilligt - ned i fitnesscentrene.

Og ofte sker det, at disse gyldne nytårsfortsæt allerede falder til jorden, inden vi rammer februar, og de spritnye træningssko bare står og pynter på skoreolen resten af året.

Men så er det jo godt, at der findes sjovere måde at komme i form på. Ved at dyrke regelmæssig sex kan du nemlig spare kontingentet og samtidig slippe for de ekstra kilo på sidebenene.

Som inspiration har den erotiske webshop Sinful.dk udviklet en interaktiv kalorieberegner, der viser, hvor meget du og din partner faktisk forbrænder under sex.

I kalorieberegneren indtaster du info om din seneste sexoplevelse og kan derefter se, hvor mange kalorier du har forbrændt. Du får som en ekstra feature leveret data på, hvor meget mad du med god samvittighed har gjort dig fortjent til at nyde - alt sammen udelukkende ved at være aktiv i dobbeltsengen.

ANNONCE

For at illustrere det har vi taget et hot par og brugt deres data i et par helt forskellige stillinger; nemlig Brad Pitt (78 kg) og Angelina Jolie (54 kg). For nyligt kom det frem, at et gennemsnitligt samleje varer imellem 3 og 7 minutter uden forspil. Vi tror dog på, at Brad er et monster i sengen og går med en halv time. 30 minutters hed sex med Brangelina.

Missionærstillingen:

Angelina: 124 kalorier

Brad: 210 kalorier

30 minutter i missionæren bliver nok en kende kedeligt i længden. Men det svarer alligevel til, at de begge har sparet henholdsvis 34 minutter (Angelina) og 40 minutter (Brad) i fitnesscentret. Og hvem vil ikke gerne slippe for det besvær? 

Stående 69'er

Angelina: 166 kalorier

Brad: 280 kalorier 

Her kommer manden virkelig på arbejde, og du skal nok have pumpet en del jern, hvis du skal holde til denne stilling i en halv time. Vi vurderer dog, at det ikke er noget problem for Brad Pitt, og 30 minutter i denne stilling svarer rent faktisk til en halv portion af den danske nationalret, steg flæsk, halvandet pizzaslice eller 53 minutter i fitnesscentret for mandens vedkommende. 

Men nu til det sjove: Test dig selv her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt