Magasinet M!

Test hvor god du er til at lave babyer - derhjemme!

Dansk startup har lavet en hjemmetest der kan måle sædkvaliteten

De fleste af os kan godt lide at lave børn lege vi laver børn.

Men den grumme sandhed er, at mænds fertilitet er faldende - verden over.

Indtil nu har der været to muligheder for at finde ud af, om man er en af de meget frugtbare, eller en af de knapt så frugtbare - Enten går du i gang med at prøve derhjemme med pigen, eller også tager man på en fertilitetsklinik, går ind i et lille rum, og onanerer i en kop... Mulighed 1 er dejlig sjov, men måske ikke den mest lærerige, hvis en af parterne har problemer. Mulighed 2 er en der kræver et meget stålfast mindset, fordi det ikke just er en rar tanke, at skulle ordne den slags på kommando - og i et meget klinisk luftrum.

ANNONCE
Test hvor god du er til at lave babyer - derhjemme!

Men det er der altså råd for nu

En dansk startupvirksomhed, har udviklet og markedsmodnet en hjemmetest, der hedder SwimCount. Idéen er genial, og udviklingen har sikkert ikke været let - Det er det færdige produkt til gengæld. 

Ikke meget ulig en graviditetstest, vil man(d) kunne købe en SwimCount hjemmetest på apoteket. Den kan man så tage med hjem, og i ro og mag udføre gerningen, der skal ende med, at en lille pipette med sperm testes i anordningen. Efter 30 minutter, har du en god idé om kvaliteten af dit sæd.

ANNONCE
SwimCount - Sådan virker det

Men hvorfor?

Undersøgelser viser, at 15-20% af alle mænd, har problemer med dårlig sædkvalitet.

Man kan forestille sig, at det er både tungt og overvældende, at skulle finde ud af om man har problemer, når først man har besluttet sig for at konen skal gøres gravid. En hjemmetest som denne, kan både fjerne nogle barrierer i den proces - men den kan også gøre manden klogere på sin krop i tide, og måske vende en uheldig udvikling?

SwimCount har lige startet en crowdfunding-runde på IndieGoGo, og at bedømme ud fra pristrappen, kommer testen til at koste knapt 250 kroner - og det må siges at være en god pris, for et så banebrydende produkt.

Spred budskabet - Let a bro know!

ANNONCE
SwimCount

Crowdfunding: IndieGoGo

Website: SwimCount.com

Facebook: SwimCount

Del

Seneste nyt