M!

Tester hun dig gennem sine veninder når du er i byen?

Pas på, måske skal du have ekstra antenner ude, når du er i byen med gutterne.

Tester hun dig gennem sine veninder når du er i byen?

"Har I nogensinde brugt en veninde til at teste en partners loyalitet over for jer? Jeg har lige opdaget, at min kæreste har fået en veninde, som jeg ikke kendte før nu, til at flirte og lægge meget an på mig en hel aften i fredags, da jeg var i byen med vennerne. Da jeg aldrig har prøvet den slags ting før, ved jeg ikke helt, hvordan jeg skal håndtere det! Gode råd modtages gerne."
- TSC1984, 32

Du har boys night out. En pige, du aldrig har mødt før, kommer over til dig og er 100 procent på, uden du har gjort noget for det. To ting kan være i spil her: Enten har du en uovertruffen evne til at gøre pigerne bløde i knæene, eller også er hun på en mission. Forestil dig, at hun er din kærestes veninde fra studiet, og hendes mission er at teste din loyalitet. 

Dette skete rent faktisk for en bruger på www.hvadsynes.mmm.dk. Læs med her, og find ud af, hvad pigerne har at sige til det.  

Har du selv et spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål. 

Del