Magasinet M!

The Avengers og Guardians of the Galaxy støder sammen i århundredets største superheltefilm

Så er der godt nyt til superheltefans!

The Avengers og Guardians of the Galaxy støder sammen i århundredets største superheltefilm

Med Captain America: Civil War lige om hjørnet, er alverdens superheltefans ved at sprænge af forventning. Det bliver uden tvivl den største Marvel-film til dato og inkluderer blandt andet både Black Panther og Spider-Man. Men den kommende The Avengers-film, Infinity War del 1, der har premiere i 2018, mens del 2 rammer biograferne året efter, ser ud til at bliver en endnu større produktion, i og med at karakterer fra Guardians of the Galaxy efter alt at dømme vil være at finde heri.

Til Comicbook.com sagde instruktør Anthony Russo ved galla-premieren til Civil War, at Star-Lord i hvert fald vil spille en rolle i Infinity War:

"Filmene vil blive kulminationen af alt, hvad der er sket før i MCU (Marvel Cinematic Universe, red.). Jeg vil ikke spoile for meget, men blot sige, at jeg er stor fan af det arbejde, James Gunn (instruktøren af Guardians of the Galaxy, red.) har lavet. Star-Lord er en fantastisk karakter, og Chris Pratt er en sej performer, så der er virkelig noget at se frem til."

Anthonys bror, Joe, som også kommer til at styre løjerne bag kameraet til Infinity War, fortsatte med at tease omkring Thors medvirken i det kommende superheltebrag:

"Jeg ser frem til at arbejde med Thor. De har virkelig gjort noget interessant med Ragnarok, og hvor han kommer til at være i starten af Infinity War bliver et sindssygt interessant og dybtgående sted. Jeg tror, han kommer til at have en stærk, følelsesmæssig motivation efter det."

Vi er helt oppe at køre over den nyhed, men på kort sigt må vi i første omgang nøjes med at glæde os til Captain America: Civil War, som har dansk premiere d. 28. april.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE