Magasinet M!

The Boys-skuespiller i front på ny, psykopatisk kærlighedsthriller i første trailer til Companion

Hvad foregår der lige her?

Der sker af og til noget magisk i nye filmtrailers, som efterhånden er en mangelvare.

Men af og til kommer der de trailers, hvor man ikke aner, hvad der foregår - efterhånden er alle trailers plastret til så mange klikvenlige scener som overhovedet muligt, så man nærmest får hele filmen serveret på 2 minutter og 30 sekunder.

Det er lidt ærgerligt - men heldigvis er der flere filmfolk, der tør at lade noget forblive i det skjulte.

Og det gør sig særdeles godt i eksempelvis gyser- og thriller-genren - og her kommer den nye film Companion ind i billedet.

Den er skabt af selskabet bag den famøse Barbarian, som også er den slags film, som bare skal opleves - ikke spoiles.

Og Companion følger samme fodspor og 'inviterer' seeren med i en kærlighedshistorie, som langt fra ligner noget, der oser af romantik. 

Vi har The Boys' Jack Quaid over for Sophie Thatcher ved et middagsbord, der involverer håndjern, akavede blikke og lysestager, der brænder hænder.

Jep, så er vi ligesom i gang - derfra vælter det ind med folk, som er fanget i en bil, folk der bliver stukket med en kniv, pistoler, blod, død og tæsk.

Og vi aner simpelthen ikke, hvad der foregår - men vi er bidt!

Vi er fanget af stemningen og klar på at se mere - og det faktum, at vi ikke ved, hvad der foregår i den såkaldte kærlighedshistorie?

Så har vi endnu mere lyst til at se mere til den. Vi håber, at filmselskabet fortsætter samme stil og eventuelt holder det til en enkelt trailer, eller holde de næste par teasers på et minimum af information.

Så skal det nok blive rigtig interessant - tjek traileren ud herunder. Companion lander i biografen til januar:

ANNONCE
?si=GB8KvKdBzI4osxBE
Del

Seneste nyt