Magasinet M!

The Conjuring-skaberne på vej med ny gyser om det skrækkelige LaLaurie Mansion

Samme koncept, som vi så i American Horror Story sæson 3!

Hvis du også er vild med The Conjuring og hele det unikke gyserunivers, de efterhånden har bygget op omkring Warren-familien - så er der godt nyt.

Manuskriptforfatterne bag den originale The Conjuring har fået grønt lys på et nyt projekt, som skal være lige så ambitiøs en franchise.

Vi snakker den famøse historie om Madame Delphine LaLaurie og det skrækindjagende LaLaurie Mansion.

Hvis du har fulgt lidt med i gyserserien, American Horror Story, så var LaLaurie Mansion det primære omdrejningspunkt i sæson 3, hvor Kathy Bates spillede den modbydelige Delphine.

LaLaurie Mansion er kendt for at være et af de mest hjemsøgte huse i verden. Historien går på, at ejeren Madame Delphine LaLaurie, som var lidt af en social berømthed i 1800-tallet, men i smug var en bestialsk seriemorder, som torturerede og dræbte sine slaver i sit eget hus - blot for fornøjelsens skyld.

Og hun afholdte ofte store fester på den sociale elite, selvom hun stadig havde slaver gemt i skjulte rum i huset.  

Hendes hemmelighed blev afsløret, da en af slaverne slap fri og satte ild til huset - både naboerne og brandmændene opdagede derfor de skjulte rum i huset, da flammerne blev stoppet fra at brænde hele huset ned.

Madame LaLaurie flygtede med sin familie til Paris og blev aldrig straffet for sine handlinger.

Nu står huset som et stykke 'historie' eftersigende fyldt med aftryk fra fortidens grusomheder. 

"Vi elsker at fortælle virkelige historier, hvor man inkorporerer gyserelementer med ting, som rent faktisk skete i virkeligheden. Med LaLaurie-huset kan vi gøre netop dette. Der er et læs af dokumentarer omkring hele konceptet, og vi har selv brugt tid i huset op til filmen - og det er ikke for sarte sjæle." - fortæller Hayans-brødrene, som skal lave det første spadestik til den nye gyserfranchise.

Det skal nok blive godt!

ANNONCE
The Conjuring-skaberne på vej med ny gyser om det skrækkelige LaLaurie Mansion
Del

Seneste nyt