Magasinet M!

The Ice Meister Slicer er kælken du kan drøne ned ad den stejleste bakke med året rundt

Nu behøver du ikke masser af sne for at suse en tur ned af den stejle bakke ovre i parken. Udlev dit indre barn med The Ice Meister Slicer.

The Ice Meister Slicer er kælken du kan drøne ned ad den stejleste bakke med året rundt

Forestil dig at kunne tage kælken med i parken sammen med en kølig sixpack på en 25 grader varm sommerdag. Den forestilling kan nu blive til virkelighed. Må vi præsentere The Ice Meister Slicer - en kælk, du kan bruge året rundt, hvad end det er knastørt, eller græsset er belagt med den fineste sne.

Og hvordan kan det så lade sig gøre? Jo, tricket her er, at The Ice Meister Slicer har monteret to isblokke på bunden, der får kælken til at fyre ned ad bakken i selv den mest uudholdelige hedebølge. Du skal blot fylde de dertilhørende isbakker med vand dagen før, hvorefter du sætter dem fast til bunden af kælken.

Hvad bedre er, at The Ice Meister Slicer ikke er for de helt mindste, da kælken er en tung satan på næsten fem kilo. Derfor er du sikker på, at der kommer fart over feltet, ligesom du får din sag for, når kælken skal trækkes op til toppen af bakken igen. Eneste ulempe er dog, at isen kun holder i op til en time, før den skal udskiftes.

The Ice Meister Slicer kan købes for små 600 kroner på Amazon.

Herunder kan du se folk drøne af sted på The Ice Meister Slicer i al slags vejr.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt