Magasinet M!

The Inbetweeners vender muligvis tilbage med en tredje film

Klar til at se fire knejter i aktion igen?

Fans af den ikoniske britiske komedieserie The Inbetweeners kan have noget spændende at se frem til. Joe Thomas, der spillede den kiksede, men elskelige karakter Simon Cooper, har for nylig afsløret, at der er blevet talt om en mulig comeback for serien – og måske endda i form af en tredje film.

Always Be Comedy with James Gill-podcasten blev Thomas spurgt om muligheden for at genforene den ikoniske kvartet fra The Inbetweeners. Ifølge Thomas har samtaler om en mulig genoplivning fundet sted "i forskellige former," og han understreger, at hele holdet stadig har et tæt forhold. "Vi er alle stadig omkring hinanden, og vi kan stadig lide hinanden. Hvis der kom noget op, tror jeg, vi ville være interesserede i at gøre det," sagde han.

Selvom tanken om en ny sæson af The Inbetweeners utvivlsomt ville begejstre mange fans, mener Thomas, at en tredje film ville være en mere realistisk mulighed. "Jeg tror ikke, vi kunne lave en ny serie. Det skulle være en film. Det ville kræve en meget, meget smart måde at gøre det på," forklarede han.

Han spekulerede over, hvordan man skulle håndtere det faktum, at karaktererne nu er ældre – han selv er 40 år gammel. En idé, der blev nævnt, var en slags "stag do" (polterabend) i Las Vegas, selvom Thomas også bemærkede, at en sådan handling måske ville fjerne figurerne fra det miljø, som gjorde dem så elskværdige i første omgang.

Hvad siger folket? Giver det mening at få nogle midtlivskrise-typer i spil oppe i alderen med The Inbetweeners?

Lad os lige nappe et gensyn med en af deres mest ikoniske øjeblikke på det store lærred:

ANNONCE
?si=c7XzJxHxPQ1HtD3K
Del

Seneste nyt