Magasinet M!

The M! Christmas Burger: Vi har designet årets limited edition juleburger med Hungry Dane

Stærkt team-up med Hungry Dane

Hvem elsker ikke en god burger?

En møg-snasket sag med bløde boller, saftigt fyld og rigeligt med kød.

Og op til jul er flæskestegssandwichen en sikker vinder til tømmermændene, herreaftenen eller bare en hurtig snack på farten - men hvis du også gerne lige vil prøve lidt udover det traditionelle, så har vi i år designet en burger til dig!

I år har vi teamet op med Peter Kolos, som går under navnet Doc'tor Dane, og burgerrestauranten Hungry Dane, på en ganske særlig, limiteret juleburger til folket.

The M! Christmas Burger

ANNONCE
The M! Christmas Burger - The M! Christmas Burger: Vi har designet årets limited edition juleburger med Hungry Dane The M! Christmas Burger

Vi snakker:

Sous-vide tilberedt svine-nakkekam, som efterfølgende er blevet andeconfiteret i 2 timer og tilsmagt med krydderier - herefter toppes burgeren med sprød rødkål, syltede rødløg og slagterens sprøde skiver ”hyggehud”.

Hungry Danes smagstroldmand Peter Kolos har udtalt følgende om team-uppet:

"Da både Hungry Dane og M! støtter ambitionerne om at inspirere, samt flytte grænser og krav til kvalitet på højeste niveau, så bruges der naturligvis udskæring fra det sjældne fritgående Mangalitza svin, der af fagmænd kaldes grisens Kobekød."

Hvornår kan du få fingrene i den?

The M! Christmas Burger bliver tilgængelig på Hungry Dane fra d. 3. november på deres restauranter i København, Lyngby, Randers og Fredericia.

ANNONCE
The M! Christmas Burger

Hvor: Hungry Dane i København, Lyngby, Randers og Fredericia.

Hvornår: 3. november

Pris: 79 kroner (ekstra sprød grisehud for 20 kroner!)

Del

Seneste nyt