Magasinet M!

'The Office' redder liv: Mand brugte førstehjælpsteknik lært fra serien

Din binge-watching kan rent faktisk redde liv

Næste gang du ligger på sofaen og får dårlig samvittighed over at binge-watche serier, fordi du nok hellere burde lave noget produktivt, så bare snup et afsnit til - det kan jo være, det er netop dét afsnit, der gør, at du redder liv. 

Det var i hvert fald nogenlunde det, der skete for 21-årige Cross Scott fra Arizona. Scott fandt en kvinde livløs i sin bil og brugte en sten til at smadre ruden med. Han tog hendes puls og fandt ud af, at hun ikke trak vejret. Scott havde absolut ingen erfaring med førstehjælp, og hvad gør man så? Trækker på den viden, man har.. fra The Office!

"I've never prepared myself for CPR in my life. I had no idea what I was doing."

Episoden "Stress Relief" fra sæson 5 viste sig at blive redningen. I episoden skal medarbejderne lære førstehjælp, men det kan være svært at ramme de 100 tryk i minuttet. Derfor lærer underviserne dem "Stayin' Alive"-teknikken: Tryk i takt til sangen, så rammer man 100 tryk i minuttet. 

Scott begyndte altså at udøve førstehjælp, imens han sang sangen, og efter et minut begyndte kvinden igen at trække vejret. 

Så næste gang, der er nogen, der brokker sig over, at du ser for meget The Office, så bare fortæl dem, at du er ved at lære førstehjælp - og du er selvfølgelig nødt til at starte med at se serien fra begyndelsen!

ANNONCE

[Kilde: CBSNews]

Del

Seneste nyt

ANNONCE