Magasinet M!

The Offspring kommer til Danmark: Punkrock-festen rammer Royal Arena i 2025

The Offspring melder klar til at sætte gang i Royal Arena, når de gæster Danmark lørdag den 11. oktober 2025 som en del af deres Supercharged Worldwide Tour.

Med det spritnye album SUPERCHARGED, der landede i fredags, beviser The Offspring, at de stadig har masser af krudt i støvlerne, selvom deres gennembrud ligger næsten tre årtier tilbage. Hits som "Come Out and Play," "Self Esteem" og "Pretty Fly (for a White Guy)" satte dem på punkrock-kortet i 90’erne - og nu er de altså tilbage.

Bandet var et af hovednavnene på Copenhell i sommer, hvor de leverede en koncert, der fik både fans og anmeldere til at kvittere med flotte ord. Devilution skrev: "Der blev sunget med på både store og små hits, da de amerikanske punkrockere i The Offspring viste, at der stadig kan tages energisk afsæt i de efterhånden gamle sange."

Dexter Holland: Fra punkrock til PhD

The Offspring er ledet af frontmand Dexter Holland, der ikke kun er kendt for sin karakteristiske vokal og energiske live-optræden. Han er også molekylærbiolog med en PhD, frivillig flyinstruktør og ejer af hot sauce-brandet Gringo Bandito. Ikke ligefrem din typiske punkrocker.

Bandet debuterede tilbage i 1989 med deres selvbetitlede album og fik deres første store gennembrud med Smash i 1994, som katapulterede dem ind på den kommercielle scene. Siden har de solgt over 40 millioner plader verden over, der gør dem til et af de bedst sælgende punkbands nogensinde.

Billetsalget starter snart

Billetterne til koncerten med The Offspring og Simple Plan bliver sat til salg fredag den 18. oktober klokken 10.00 via Ticketmaster. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt