Magasinet M!

The Rock skærer ud i pap: Han vender ikke tilbage til Fast & Furious

Han er ikke blevet overbevist af Vin Diesels opsang.

For nogle måneder tilbage gik Vin Diesel på de sociale medier for at forsøge at lokke Dwayne 'The Rock' Johnson tilbage til Fast & Furious-universet.

Han kaldte ham 'lillebror' og forsøgte at tale til hans hjerte omkring at lukke franchisen med alle karaktererne i hus - læs beskeden her

Han blev introduceret i franchisen som Luke Hobbs i Fast Five og blev hængende i 3 efterfølgende sequels og en spin-off.

Men så kom der en ond beef mellem ham og Diesel, så han valgte at droppe franchisen.

Men nu understreger The Rock, at en lille opsang på SoMe ikke ligefrem er nok til at mægle den krise, der åbenbart er i mellem dem.

I et interview på CNN responderede The Rock langt om længe på det:

"Jeg var meget overrasket over Vins post. I juni, hvor Vin og jeg snakkede ansigt til ansigt, fortalte jeg ham direkte - og under fire øjne - at jeg ikke ville vende tilbage tilbage til franchisen."

Hvortil han fortsatte:

"Jeg var bestemt i tonen men også høflig i mine valg af ord og sagde, at jeg altid ville bakke op om de andre co-stars og heppe på franchisens succes. Men der var ingen chance for, at jeg ville vende tilbage."

Han understregede desuden, at han mente, at Diesels opsang var manipulation, da han også trak den afdøde Paul Walker med ind i samtalen. 

"Jeg brød mig ikke op, at han trak sine børn med ind i det eller Paul Walkers død. Lad dem forblive ude af det her. Vi har snakket sammen for flere måneder siden og jeg meldte mig klart og tydeligt ud."

Han afsluttede med at ønske sine tidligere co-stars al held og lykke med succes på det næste kapitel.

Det lyder som et klart og rungende farvel til Luke Hobbs. 

Til maj 2023 får vi sidste kapitel af den officielle franchise, når The Fast & Furious 10 løber henover biograflærredet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce