Mandekogebogen

Buffalo Chicken Football Calzones: The Rocks årlige Super Bowl-tradition

Ny opskrift til samlingen!

Når det kommer til Super Bowl, så tyer de fleste oftest til Roethlisburger, hotwings og banana cream pie. I år har du nu mulighed for at tilføje en ekstra ret til din Super Bowl-night, nemlig Dwayne 'The Rock' Johnsons bud på fodboldaftenens helt store appetitvækker.

Buffalo Chicken Football Calzones.

Opskriften er baseret på amerikanske 'cups', så derfor har jeg 'oversat' dem til deciliter - hvis du skulle undre dig over, hvor jeg i alverden skriver kylling med decilitermål!

ANNONCE

Opskrift

50 g flødeost

1/2 dl Buffalo-sauce

ca. 3 dl revet kylling fra rotisserie

2 dl mozzarella

1 pakke tærtedej

1 æg

30 g flødeost ekstra

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 175 grader. Rul dejen ud og skær små aflange former, som ligner den amerikanske fodbold. I en skål pisker du flødeost og buffalo sauce. Mix herefter kylling og ost i blandingen. Læg lidt fyld på midten af halvdelen af dejformerne. Læg de andre dejformer over fyldet og pres kanterne med en gaffel hele vejen rundt - ligesom en pirog. Pisk ægget i en skål og pensl dem. Bag dem i ovnen i ca. 10-12 minutter. 

Mos flødeosten for at gøre den mere medgørlig og put det efterfølgende i en lille sprøjtepose. Sprøjt flødeosten på toppen af de bagte footballs og lav et mønster af snøringen på bolden. 

Sådan!

Så ved du, hvad The Rock anbefaler til Super Bowl!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce