Magasinet M!

The Simpsons skriver historie: Klar med første live-afsnit nogensinde

For første gang i seriens historie er The Simpsons klar med et afsnit, hvor castet vil lægge stemme til de gule figurer live.

Det lyder umuligt i manges ører. At lave et afsnit af en tegnefilm i real-time, hvor skuespillerne lægger stemme til deres karakterer live. Men avanceret teknologi har nu gjort det muligt. I maj skriver kultserien The Simpsons nemlig historie med det første live-afsnit i showets historie nogensinde.

Det skriver Daily Mail.

Hidtil har serien fungeret som alle andre tegnefilm - sammensat af tusindvis af billeder. Men ifølge sitet Deadline vil Homer få tid til både at reflektere over dagens hændelser d. 15. maj og svare på spørgsmål, som fans har sendt via Twitter.

 

ANNONCE
The Simpsons skriver historie: Klar med første live-afsnit nogensinde

Producer og manuskriptforfatter Al Jean fortæller, at man benytter sig af motion capture-teknologi, som gør, at det er muligt at skabe live-billeder. Og så vil Dan Castellaneta, der har lagt stemme til Homer siden den spæde begyndelse i 1989, selvfølgelig bruge sit stemmetalent til at få folk til at grine.

I slutningen af afsnittet d. 15. maj vil Bart, Lisa og Marge overlade de sidste tre minutter til Homer, som så dér går live.

Live-segmenterne bliver produceret for at hjælpe på seriens ratings i løbet af Majs "sweep"-periode - en periode, hvor firmaet Nielsen måler folks TV-vaner via små "dagbøger" fra to millioner hjem i USA. En ting, de gør for at klarlægge, hvad seerne tuner ind på. Klarer en serie sig dårligt, kan det have stor betydning for, hvornår serien i fremtiden vil blive sendt, ligesom den kan miste reklamepenge på det.

Hvis du selv har et spørgsmål til Homer, kan du imellem 1. og 4. maj stille det på Twitter med hashtagget #HomerLive.

ANNONCE
Del

Seneste nyt