Magasinet M!

Thea Claudius [Ugens Instacrush]

Studerende, poledancer og model

I denne uge byder vi velkommen til Thea Claudius som Ugens Instacrush. 

Vi har fået et godt øje til Thea på Instagram, både fordi hun har den der fine 'naboens datter' kvalitet, men også fordi hun har været flittig til at tagge sine billeder med #connerymag, et hashtag vi sidder og holder lidt øje med. 

Thea er 20 år gammel, født og opvokset på Bornholm, men er flyttet til Aalborg, hvor hun studerer HF, for at kunne videreuddanne sig til jordemoder. 

Når Thea ikke har travlt med skolen, går hun og plejer sine modeldrømme, og vi har spurgt lidt ind til, hvilke drømme hun har i den retning: 

Puha jamen lige nu er det bare sådan for sjov jeg får taget billeder, men den store drøm er jo et blive international model, hehe. Det tror jeg er min store drøm i forhold til mit modelarbejde. 

I min fritid får jeg taget en masse lækre billeder. Før i tiden brugte jeg rigtigt meget tid på at træne poledance(!), så det er planen, efter jul, at starte op igen med træningen. Men ellers nyder jeg bare min tilværelse iblandt mine skønne veninder, venner familie og min kæreste. 

Gør dig selv en tjeneste, og hop ind og følg Thea på Instagram @TheaClaudius.

ANNONCE

Kender du en, der bør have en plads som Ugens Instacrush på Connery.dk? 

Der er mange måder at få fat i os på, men de to bedste er følgende: Tag os ind på Instagram med #connerymag - eller send en mail til [email protected]

Del

Seneste nyt

Annonce