Magasinet M!

Thea er Ugens Instababe: Den perfekte date for mig er at se en gyserfilm ude i skoven

Onsdagsfornøjelser!

Mangler du lidt ekstra underholdning på en kedelig arbejdsdag? Ugens Instababe spreder lidt solskin på en gråvejrsdag!

Navn: Thea Hald Simonsen

Alder: 25 år

Beskæftigelse: Studerende

Civilstatus: Single

Bopæl: Odense

Særlige kendetegn: Jeg har næsten altid et eller andet på, der er lyserødt.

Instagram: Theahald_

ANNONCE

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Jamen først og fremmest, så er det utrolig smigrerende. Jeg har tænkt mig at være helt ærlige i disse spørgsmål, så jeg må også indrømme, at jeg ikke troede, at en som mig kunne blive ugens Instababe. Jeg troede ikke en profil som min, kunne være interessant for jer, så jeg er ret overrasket – positivt overrasket.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg kan utrolig godt lide at være på telttur, camping eller sove i shelter. Jeg elsker at lave snobrød og sove under stjernerne. Det er dog begrænset, hvor mange venskaber jeg har, hvor de har samme interesse, haha!

ANNONCE
Thea er Ugens Instababe: Den perfekte date for mig er at se en gyserfilm ude i skoven

Hvor går din næste rejse hen?

Min næste rejse går til London. Jeg kunne absolut godt bruge en god badeferie, men jeg brænder så inderligt for at komme til London og shoppe og se Harry Potter Studios.

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Uha, jeg håber man må sige mere end en ting. Det bedste jeg ved er min familie og mine veninder. Jeg elsker en god filmaften med mine veninder, men også bare at lave ting med min familie. Noget andet der også er vigtigt at nævne er, at træning også er noget af det bedste, jeg ved.

Det værste jeg ved er, når mennesker er ubehøvlet og tarvelige overfor andre. Jeg kan overhovedet ikke være i det. Og fødder! Badr.

ANNONCE
Thea er Ugens Instababe: Den perfekte date for mig er at se en gyserfilm ude i skoven

Hvad er din yndlings TV serie, og hvorfor?

Criminal minds er nok min yndlingsserie. Jeg elsker at lære om mennesker, diagnoser, hvorfor mennesker gør som de gør, og hvad der kan ligge bag det. Det synes jeg er det fede ved Criminal Minds, da der kommer utrolig mange sande facts op igennem serien.

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

Jeg har en perfekt date planlagt i mit hoved, men den bliver lidt svær at fuldføre, hvertfald første gang. Jeg er ikke til dates i det offentlige med mænd, jeg ikke kender. Det skal helst foregå i trygge omgivelser, og gerne med brætspil eller en rigtig god gyserfilm. Blomster skal jeg virkelig heller ikke nyde noget af. Den perfekte date for mig ville være at pakke bilen og køre ud i en skov, sætte en gyserfilm på og have det skide sjovt med det. Men det er ikke ligefrem trygge omgivelser på første date, ha. For mig handler det også rigtig meget om kemien. Sex kan man sgu finde alle steder. Jeg vil have dybe samtaler, sjove samtaler og jeg vil lære personen at kende og føle, at han også interesserer sig for mig.

ANNONCE
Thea er Ugens Instababe: Den perfekte date for mig er at se en gyserfilm ude i skoven

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

Det kan jeg simpelthen ikke huske. Måske at ’da jeg så dig første gang, troede jeg du var snobbet’ – fordi det er så langt fra sandheden. Ellers har det helt sikkert været et eller andet tarveligt, jeg synes var super sjovt, ha.

Hvad gør en mand sexet?

Uha, når han kender sin plads i køkkenet og laver mad til mig, vil jeg sige, hahaaha. Men det er nu kun fordi, jeg ikke selv er god til at lave mad. Noget af det mest sexede ved en mand er, når han kan holde på en kvinde, vise hende frem og ikke er bange for at være i et forhold. En mand, som ved at græsset ikke er grønnere på den anden side, men hvor man vander det. En mand er sexet, når han er høflig overfor folk og hviler i sig selv. Snakker vi om udseendet, så er en mand utrolig sexet, hvis han har store overarme og pæne hænder.

ANNONCE
Thea er Ugens Instababe: Den perfekte date for mig er at se en gyserfilm ude i skoven

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

At det også er vigtigt engang imellem at spørge ind til deres yndlingsblomst og købe noget til dem, som gør dem glade. Det skal gå begge veje jo. Det allervigtigste jeg har lært, er dog, at der findes gode mænd. De er sjældne, men de er der.

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Nu var jeg ret sent ude med sex, så jeg har ikke oplevet det vildeste. Måske i en skov, måske ved et spa og wellness-ophold. Jeg har ikke meget at prale med der, endnu!

ANNONCE
Thea er Ugens Instababe: Den perfekte date for mig er at se en gyserfilm ude i skoven

Hvad er du allermest stolt af?

At selvom jeg er blevet behandlet elendigt, oplevet utroskab, oplevet et psykisk voldeligt forhold, og mødt de fyre jeg har, så har jeg stadig troen på kærlighed… og den har jeg, fordi jeg så, hvor meget jeg kunne elske den forkerte, så tanken om, hvor meget jeg kan elske den rigtige, det holder mig oppe. Uden det skal lyde forkert, så er jeg troen på, at kærlighed findes, for jeg ved, hvor meget jeg har at give af.

Hvornår er en mand sjovest?

Når han kan sætte mig på plads, og når han kan sættes på plads. Der er intet sjovere end et love/hate forhold. Selvfølgelig til en vis grænse.

ANNONCE
Thea er Ugens Instababe: Den perfekte date for mig er at se en gyserfilm ude i skoven

Hvad er du god til?

Jeg synes selv, at jeg er god til at lytte og hjælpe dem omkring mig. Det er rigtig vigtigt for mig, at dem omkring mig ved, de altid har en at komme til. Jeg er god til at kommunikere, og synes det er en af de vigtigste kompetencer at have. Når det så er sagt, så er jeg også utrolig god til at være mig selv. Det falder ikke altid i god jord med alle, men det vigtigste er, at jeg og mine venner kan lide mig. Derudover er jeg utrolig god til at bruge penge på fitnesstøj og mad – to ting jeg ikke kan leve uden.

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Enten i fitness eller hjemme på min sofa med Harry Potter eller en god gyser. Jeg er da også sommetider til at finde i byen, så længe klokken ikke er over 12. Jeg er yderst god til at lave en Houdini og smutte hjem.

ANNONCE

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig.."

.. troet at jeg skulle være en Instababe! Det bliver spændende! Ej, jeg har aldrig været til one night stands. Det siger mig absolut intet og vare ofte ikke længere end fem minutter.

Fortæl om din vådeste bytur

Jeg er ikke meget for våde byture. I mere end en forstand, hahah.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce