Magasinet M!

Thor 4 introducerer rum-hajer til Marvel-universet

Taika Waititi, din vanvittige stodder!

MCU er ikke bleg for at vise nogle vilde opfindelser fra Marvels kartotek af forskellige karakterer - folk var også lidt overraskede, da de pludselig ville introducere en talende vaskebjørn og et talende træ i Guardians of the Galaxy. Og se lige, hvordan det fungerede!

Og nu er der nyt i fremtidige MCU-projekter - instruktøren bag Thor: Ragnarok skal også instruere Thor 4 og han brugte Instagram Live til at fortælle lidt om det kommende projekt.

Han fortalte blandt andet , at Thor: Ragnarok ligner en triviel, kedelig omgang i forhold til, hvad han har i godteposen til 4'eren:

"Den nye film kommer til at føles som om, at vi har spurgt en masse 10-årige om, hvad der burde være i filmen - og så bare sagt ja til alt!"

Og han afslutter med at fortælle, at hvis man lige slår op under 'Rum-hajer', så ved man, hvad for en film, vi kan forvente.

Og han mener selvfølgelig de famøse 'Star Sharks' fra tegneserierne - de rumsterer i atmosfæren omkring Gorr the God Butcher's planet, og Thor har tidligere kæmpet mod dem.

Så teasede han også, at Iron Man ville joine holdet - men efter et par fremvisninger af sider fra manuskriptet, så fandt folk ud af, at det bare var en kæmpe troll.

Og hans egen karakter Korg? Den får meget mere skærmtid.

Smukt!

Thor 4: Love and Thunder får premiere d. 17. februar 2022.

ANNONCE
Thor 4 introducerer rum-hajer til Marvel-universet
Del

Seneste nyt

Annonce