Magasinet M!

Thor: Ragnarok er en gudefilm

Læs anmeldelsen her

5/6

Family Business

På sit dødsleje afslører Odin (Anthony Hopkins) at Thor (Chris Hemsworth) og Loki (Tom Hiddleston) har en søster ved navn Hela (Cate Blanchett). Hun er dødens gudinde og har været gemt væk i alle disse år, fordi hun er til fare for Asgård, da hun er langt mere magtfuld end sine brødre og kun er ude på at skabe død og ødelæggelse, men nu da Odin er død, er hun tilbage, så Thor og Loki må kæmpe mod hende, for at undgå et ragnarok i Asgård.

ANNONCE
Thor: Ragnarok er en gudefilm

That's, that's chaos theory

I kampens hede bliver Thor og Loki uheldigvis kastet ud i universet, til en mystisk planet ved navn Sakaar, langt fra Asgård. Her hersker den excentriske Grandmaster (Jeff Goldblum), der tvinger Thor til at kæmpe som gladiator mod planets ubestridte mester, der viser sig at være en gammel ven.

ANNONCE
Thor: Ragnarok er en gudefilm

Divine Comedy

Thor: Ragnarok er bragende god. Marvel har fulgt opskriften fra GOTG og indsprøjtet en god portion humor i filmen, hvilket klæder Marvels univers gevaldigt. Instruktøren Taika Waititi tager 80'er kitsch-stilen til nye (Flash Gordon) højder og har skabt en af de bedste Marvel film til dato.

ANNONCE
Thor: Ragnarok er en gudefilm

Gudefilm

Chris Hemsworth er fremragende og får endeligt lov til at vise sit komiske talent og samspillet med især Mark Ruffalo, både som The Hulk og Bruce Banner, fungerer uovertruffen. Man kunne fristes til at kalde Thor: Ragnarok for en Gudefilm!

Thor: Ragnarok

Drengerøvsfaktor: 100%

Teknisk information:

Original titel: Thor: Ragnarok

Land: USA, 2017

Instruktør: Taika Waititi

Medv.: Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Tessa Thompson, Idris Elba, Jeff Goldblum, Karl Urban, Anthony Hopkins, Benedict Cumberbatch og Taika Waititi

Genre: Action/Adventure/Komedie

Billedformat: 2.35:1/2D/3D/IMAX

Lyd: Dolby Surround 7.1/Dolby Atmos/DTS/12-Track Digital Sound (IMAX 12 track)

Spilletid: 130 min

Dansk bio premiere: 26. oktober 2017

Distributør: Walt Disney Studios Motion Pictures

ANNONCE

Denne anmeldelse er oprindeligt bragt på Connery.dk

Del

Seneste nyt

ANNONCE