Magasinet M!

Ti fede nazi-film

I anledning af Inglourious Basterds præsenterer vi de 10 fedeste nazi-film. Nogensinde

Ti fede nazi-film

Saving Private Ryan

Saving Private Ryan

Et Spielbergsk orgie af en krigsfilm, der indeholder så meget rabalder, at man kan tilgive den sentimentale sødsuppe, der åbenbart skal være i en Spielberg-film. Blandt andet kan man kun være imponeret af de mange forksllige måder, nazister faktisk kan blive dræbt på...

 

Fed scene:

 

 

Der Untergang

 

Der Untergang

Historien om de sidste 12 dage af Nazi-riget er helt eminemt. Hvilket er mærkeligt, da filmen jo er på tysk. Og selvom man ved, han er jordens dummeste svin, får man faktisk så ondt af Hitler undervejs, at man ligefrem får lyst tiol at lægge en arm om hans skulder og sige "Så så, gamle dreng. Du kunne jo ikke vide, de russere ville være så genstridige..."

 

Hitler går bananas:

 

ANNONCE

 

Shockwaves

 

Shockwaves

Det gamle modstandsbevægelses-ordsprog "Den eneste gode nazist, er en død nazist" kunne ikke være mere forkert. For i Shockwaves er der faktisk ikke noget værre end døde nazister. En lystyacht forulykker, og besætningen strander på en ø, der ganske overraskende er proppet med nazi-zombier. Vi troede, vi havde set alle sombie-film, til vi faldt over denne glemte perle.

 

Hele filmen ligger på YouTube. Se del 1 her:

 

ANNONCE

 

Indiana Jones og Jagten på den Forsvundne Skat

 

Indiana Jones og Jagten på den Forsvundne Skat

Hvad får man, når man kombinerer en brovtende skattejpæger, en lækker dame i nød, masser af slanger, nazister og nogle vilde kampscener? Det er rigtigt! En af de fedeste film, der nogensinde er lavet. Harrison Ford var så umådeligt mere bad-ass i de første end i den sidste Indiana Jones-film.

 

Traileren fra en af de fedeste film nogensinde:

 

ANNONCE

 

Drengene fra Brasilien

 

Drengene fra Brasilien

Det er faktisk ikke særligt mange nazister, der dør i denne film i forhold til de andre på listen. Men hvad man savner i nazi-drab, får man tilbage i ren film-kvalitet. Gregory Peck som den umådeligt onde Dr. Mengele er helt genial. Og ikke nok med det - en ung Steve Guttenberg (ham den fesne fra Politiskolen 1) bliver dræbt i filmen...

 

Se traileren her:

 

ANNONCE

 

Ørneborgen

 

Ørneborgen

Clint Eastwood viser i denne film, hvordan man virkelig rammer nazisterne, hvor det gør ondt. Den gamle missions-film holder stadig vand i dag, og makkerparret Eastwood/Richard Burton er nok et af de sejeste, der nogensinde er set på film.

 

Se trailer for filmen:

 

 

Ilse - Hunulven fra SS

 

Ilse - Hunulven fra SS

Ilse er en svært sadistisk nazist. Der samtidig er helt vildt liderlig. Det lyder som en mærkværdig film, og det er det skam også. Og meget voldelig. Og et helt igennem ubehageligt bekendtskab.

 

Klip fra den umådeligt bizarre film:

 

ANNONCE

 

Kellys Helte

 

Kellys Helte

Clint Eastwood er skam også med i Kellys Helte - en slags Oceans 11, der foregår i Nazi-Tyskland. En gruppe soldater bliver trætte af at dræbe nazister, og beslutter sig for at berøve dem i stedet. Smart.

 

Hele filmen ligger på YouTube. Her er del 1:

 

 

 

Det Beskidte Dusin

 

Det Beskidte Dusin

 

Den berømte Hollywood-hardass Lee Majors står i spidsen for en flok fordrukne, forbandede og alt for vilde forbrydere,d er bliver sendt til Tyskland for at gøre kål på nazisterne. Nogle gange er et enkelt manuskript det bedste.

 

Genial intro-sekvens:

 

ANNONCE

 

Surf Nazis Must Die

 

Surf Nazis Must Die

Her må vi være ærlige - vi har faktisk ikke set Surf Nazis Must Die, men alene titlen gør dette til en klassiker. Og en film, der starter med følgende speak "I en ikke fjern fremtid har et kæmpe jordskælv lagt Californien øde. Og ud af ruinerne, rejser sig en fare langt farligere end død og ødelæggelse - surf nazis!" må være god.

 

Se trailer:

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt