Magasinet M!

Tid til en ny Bugatti? LEGO har bygget en du har råd til!

Bugatti Chiron i 1:8 skala byg-selv format

En rigtig Bugatti Chiron tager dig fra 0-100 kilometer i timen på godt 2.4 sekunder. LEGOs Bugatti Chiron tager dig til gengæld fra voksen til barn på 0.5 sekund. Hvad er bedst?

Mens du sidder og funderer lidt over det, kan du ligeså godt læse videre om den ny LEGO-bil, der er skabt i billedet, af en af verdens hurtigste biler. 

LEGO Technic Bugatti Chiron er en lækker omgang modelbil, og vi bliver stadig mere imponerede over, at LEGO kan komme så tæt på de rigtige designs af vores drømmebiler, med hjælp fra klodser. 

En model som denne bruger 3599 klodser, for at opnå dette, og det i sig selv er et fedt projekt. Når den så er samlet, har du W16-motor med bevægelige stempler, bevægelig hækspoiler, detaljerig kabine med Bugatti-emblemer, serienummer, paddle-shift. Vi kunne blive ved. 

Det er nørdet, men det er fantastisk nørdet - og hvis du er frisk nok, så køber du den og spørger damerne om de vil med hjem og se din Bugatti. Hvis de stadig er game efter at have set din LEGO-bil, så har du en vinder! 

ANNONCE
LEGO - Tid til en ny Bugatti? LEGO har bygget en du har råd til! LEGO

Bilen her er en eksklusiv LEGO-model, og det betyder selvfølgelig også at prisen er i den høje ende, men ikke højere, end at alle Bugatti-drømmere har råd til den. 3.199,- kroner skal du slipper for sagen, og hvis det er i dit DNA at være master-builder, så er den faktisk allerede til salg nu. 

Se mere til kareten på LEGOs hjemmeside. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce