Magasinet M!

Tid til movie night? Nu kan du få den ultimative biografoplevelse hjemme i stuen

Cinema Style Popcorn

En actionfyldt film på skærmen, kølige øl og duften af popcorn hjemme i stuen kan sagtens hamle op med en tur i biografen. Står den på movienight snart? Er du vaskeægte film-fanatiker, skal der selvfølgelig popcorn til. 


Popcornmaskinen tryller crispy popcorn frem allerede efter syv-otte minutter. Maskinen har et lækkert retro design, som gør, at du ikke vil kunne kende forskel på maskinen på køkkenbordet og den, du finder i din nærmeste biograf. 

Ud over at være en essentiel filmsnack er popcorn en af de sundeste snacks, du kan finde. Med den her popcornmaskine kan du altså se film og spise popcorn samtidig med at få op til 70 procent af dit daglige fiberindtag. Dét er sofahygge på højt niveau!

Maskinen er endda nem at bruge. Du hælder smør og popcorn i maskinen, når den er varmet op. Og så skal du bare vente – det kan eventuelt gøres med en kølig øl i hånden (og en langtrukken diskussion om, hvad I skal se). Og ligesom med maskinerne i den lokale bio vender du kasserollen inde i buret om, når popcornene er færdige. Bon appetit!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce