Magasinet M!

Tidligere indsatte forklarer, hvad der sker med pædofile i fængslerne

Reddit gemmer ofte på en guldgrube af sjove og skæve historier. Det her er bare ikke en af dem. Vi kan kun lade ordene tale for sig selv, men vi advarer: Nogle af disse historier er virkelig rystende.

Tidligere indsatte forklarer, hvad der sker med pædofile i fængslerne

Denne Reddit-tråd startede med spørgsmålet:

"Tidligere Reddit-straffefanger: Hvad skete der med pædofile i fængslet?"

Straks svarede en masse brugere, der påstod at have brugt noget tid bag tremmer. Disse historier kan du læse på de følgende sider, men vi advarer imod, at det er nogle ret detaljerede og grafiske beskrivelser, som ikke er for sarte sjæle. Som altid skal historierne dog tages med et forbehold, da det er brugerne selv, der skriver.

SE OGSÅ: Verdens ondeste fængsler

ANNONCE
Tidligere indsatte forklarer, hvad der sker med pædofile i fængslerne

Racerx21:
"En fyr sagde, at en anden fyr havde misbrugt sin kusine. Så de var nogle stykker, der planlagde at overfalde ham, mens han sov. En af dem tog noget rengøringsmiddel og smed i fjæset på ham. Og så smadrede de ham sønder og sammen, hvilket han aldrig havde set komme. Faktisk tror jeg, at han afsonede for at have været i besiddelse af stoffer. Det gjorde mig fandens paranoid i de år, jeg sad inde."

tustmeIknowdisstuff:
"Jeg tilbragte noget tid i HDSP (High Desert State Prison) for narkokriminalitet. Fængslet ligger i ørkenen, og fængselsgården er dækket med sten. Jeg hang ud med Paisa Car (blandt andet bestående af kartel-medlemmer). Her blev de pædofile banket. Når vi skulle spise, efter mørket var faldet på, gemte ham, der var blevet udvalgt til banke den pædofile, en sten på sig. I madkøen skulle han så smadre stenen mod hans hoved så hårdt, som han kunne. Normalt ville personen falde til jorden og ligge blødende, og vi ville fortsætte, som om intet var hændt. Hvis personen ikke faldt om, ville et par af os starte med slå løs på ham. Og hvis den pædofiles forbrydelse var meget slem, ville vi bruge en form for spidst værktøj til det."

ANNONCE
Tidligere indsatte forklarer, hvad der sker med pædofile i fængslerne

Wtd79:
"Når de turde at bevæge sig ud af deres celler, hvilket de sjældent gjorde, ville vi tage al deres mad, hans sengetøj og puder, ja, alt, hvad han ejede, undtagen det tøj, han havde på. De blev voldtaget (ikke af mig dog), banket dagligt og gjort til alles slaver. Hvis du havde brug for at få vasket dit tøj, eller en bøsse ville have et blowjob, blev den pædofile tvunget til at gøre det. Engang fik en fyr tatoveret en pik i panden samt klunkerne på hver sin side af ansigtet tæt på munden. Ligeledes fik han tatoveret "I'm a bitch" i ansigtet."

ANNONCE
Tidligere indsatte forklarer, hvad der sker med pædofile i fængslerne

Spankthepunkpink:
"Jeg tilbragte 10 måneder i et fængsel i Texas. Der havde vi en fyr, som havde voldtaget begge sine døtre fra de var fire år gamle. Han blev langt om længe fældet, da hans 14-årige datter gemte sin mobiltelefon og optog, hvad der skete med lillesøsteren. Og nu bliver det grafisk. En nat vågnede jeg, fordi jeg skulle tisse, men min nabo (vi sov i rækker) trak mig tilbage. Han sagde, jeg ikke skulle gå ud på badeværelset. Jeg var ny og vidste ikke bedre, så jeg gik alligevel ud for at slå en streg. Tre mænd havde voldtaget ham manden. Alt, jeg så til at starte med, var blod og lort, indtil jeg så hans ansigt. Det lignede, at de havde rullet en sok omkring en kost og stukket ind i munden på ham for at få ham til at tie stille. Manden brugte resten af tiden, jeg afsonede, på at kigge ned i jorden og se væk, når folk så meget somsendteham et ondt blik."

ANNONCE
Tidligere indsatte forklarer, hvad der sker med pædofile i fængslerne

Mruble:
"Jeg har siddet inde nogle gange, og det var aldrig en god oplevelse. Jeg har set pædofile blive banket halvt ihjel og få stukket shampoo-flasker op i røven. Jeg har set dem blive sultet i dagevis. Jeg arbejdede også i køkkenet på et tidspunkt. Når tallerknerne blev lavet til dem, spyttede vi og vagterne i dem og smed maden på gulvet. Vi gjorde alt klamt, du kan forestille dig."

Joey2781:
"Jeg tilbragte to måneder bag tremmer. Jeg ved ikke hvordan, men folk finder hurtigt ud af det, hvis du er pædofil. Enten ved at se TV eller få en af dine venner uden for fængslet til at slå dem op på internettet for at se, hvad de sidder inde for. Da jeg afsonede, var der en mand, som var blevet dømt for pædofili (staklen blev senere frikendt). Fangerne smed lort og pis efter ham. Råbte ad ham hele natten. De gjorde virkelig alt for at gøre hans liv til et levende helvede."

ANNONCE
Tidligere indsatte forklarer, hvad der sker med pædofile i fængslerne

Dustednuggets:
"Der var en gut, som nægtede at forlade fællesområdet. Han blev råbt ad, spyttet på og truet, indtil han fik nok og langt om længe gik væk. Tre mænd løb herefter op til hans celle og bankede ham ihjel. Jeg kan huske, at han prøvede at kravle ud af sin celle, men en af mændene trak ham ind igen og fortsatte med at tæske løs. Jeg kunne høre knoglerne brække fra syv meters afstand. Han døde på vej til hospitalet. Alle dem, der deltog, sad alligevel inde for mord, så de ekstra fem år, de fik, var det værd. Dette var dog et særtilfælde, da fængslet var overfyldt."

SE OGSÅ: 6 frygtindgydende fængsler

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce