Magasinet M!

Tidligere klassekammerat til massemorder Jeffrey Dahmer deler uhyggeligt skolebillede

Gamle folkeskolebilleder hjemsøger stadig.

Har du nogensinde haft tanken - hvad nu hvis, at en af dem, du har gået i folkeskole med, faktisk ender ud med at blive en psykopat, en seriemorder eller den person, alle taler om i medierne?

Sådan var det for Mike Krukal, som i en ny serie, Jeffrey Dahmer: Mind of a Monster, fortæller om det at være klassekammerat med Dahmer.

Og hvis du skal have genopfrisket kort, hvem Dahmer er?

Det var en amerikansk seriemorder, som dræbte og parterede (og spiste nogle) 17 mænd og drenge i årene mellem 1978 til 1991 - han blev banket ihjel i fængslet i 1994, hvis du lige vil have en krølle på slutningen.

Mike Krukal viser sin årbog, hvor en mystisk skikkelse med en overstreget hoved dukker op på flere gruppefotos - først tror man, at det er fordi, at serien ikke må eller vil vise hans ansigt.

Men det viser sig faktisk, at han bevidst blev sløret væk allerede dengang - det skyldes, at Dahmer lavede en ok sjov prank!

Han var nemlig typen, der sneg sig ind i alle andres billeder - sportsklubben, matematikerne og alle klikerne, som fik hver deres billede.

Der stod han pludselig på alle fremkaldte billeder.

Og er man ikke medlem af gruppen? Så skal man ikke være der - ergo kan man se en krop, hvor hovedet er blevet streget ud med sort.

Så en skikkelse med et sort ansigt dukker op på adskillige billeder - måske sjovt dengang, men når man nu kender hans efterfølgende historie og hvad han har gjort, så virker de billeder sgu absurd gruopvækkende!

Tjek dem ud i videoen herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE