Magasinet M!

Tidsslugere

Læs M!'s guide til, hvilke spændende onlinerollespil du kan komme i gang med lynhurtigt og ganske gratis.

Tidsslugere
World Of Warcraft

www.wow-europe.com

 

Kongen over dem alle og still going strong efter at have hersket over onlinerollespillene i årevis. Hvis du ikke allerede har været der, vil WoW true med at ændre fundamentalt på dit liv, så sig ikke, at vi ikke advarede dig ...

Det er i øvrigt ganske gratis at gå i gang med WoW og spille op til level 20. Og hvis du bliver glad for det, kan du jo altid overveje at købe et årsabonnement, som ud over at give adgang til det fulde spil også giver dig et gratis eksemplar af Diablo 3, når det udkommer den 15. maj.

ANNONCE
Tidsslugere
Eve Online

www.eveonline.com

 

Endnu et onlinespil af ældre dato, som har vist sig at være særdeles standhaftigt. Eve er en komplet unik oplevelse, der for nogle vil virke langsommelig og ensom (det er trods alt det ydre rum, vi taler om), mens de, der involverer sig i spillets diplomati, politik, fællesskaber og begivenheder, får oplevelser, der ganske enkelt ikke kan opdrives i nogen andre spil.

Du kan prøve Eve Online gratis i 14 dage, før du beslutter dig for, om du vil betale det faste månedsabonnement eller ej.

ANNONCE
Tidsslugere
Rift

www.riftgame.com

 

Et helt igennem udmærket onlinerollespil fra sidste år, som aldrig rigtigt modtog den store opmærksomhed. Vi er i fantasy-land, og det smager af World of Warcraft-klon, men Rift er helt klart et besøg værd, hvis du ikke har haft chancen for at besøge spillet før. Som i WoW kan der spilles gratis op til level 20, helt uden tidsbegrænsning, og uden at du behøver at opgive betalingskort-oplysninger.

ANNONCE
Tidsslugere
Age of Conan

www.ageofconan.com

 

Onlinespillet om den kendte barbar fik drøje hug af anmelderne og brugerne, da det blev udgivet for nogle år siden med et væld af tekniske fejl. Men i mellemtiden har norske Funcom fået godt styr på spillet, som er gået hen og blevet ganske velfungerende og underholdende, og ikke mindst meget anderledes end WoW og alle de andre. Age of Conan gik for noget tid siden over til Free to Play-modellen, som gør det til en nem "investering", hvis du skal ind og spille med musklerne i Hyborea her i ferien.

ANNONCE
Tidsslugere
Star Wars: The Old Republic

www.swtor.com

 

Det hotte onlinespil lige nu. Glem alt om de fesne nye Star Wars-film, Jar-Jar Binks og alle de andre grimme minder: Det her er the real deal. The Old Republic minder forbløffende meget om World of Warcraft - stålsværdene er bare udskiftet med lyssværd - og er hamrende godt. Du får serveret din helt egen historie som enten jedi-ridder, sith-fyrste, dusørjæger eller noget helt fjerde, og alt emmer af lækker Star Wars-stemning. The Old Republic kan prøves gratis i syv dage.

ANNONCE
Tidsslugere
Lord of the Rings Online

www.lotro.com

 

Endnu et spil, der som med en god vin kun er blevet ældre med ynde. Lord of the Rings var ikke det helt store sus, da det i sin tid udkom midt i Ringenes Herre-feberen, men det er på sin egen stille måde kun blevet bedre og bedre med årene. Og en endnu bedre nyhed for hobbitfans: Det blev sidste år gratis at spille - med mulighed for at opgradere til et VIP-abonnement og købe ting inde i spillet, hvis du går hen og bliver rigtigt glad for det.

ANNONCE
Tidsslugere
Dungeons & Dragons Online

www.ddo.com

 

Er du oldschool-rollespiller, vil ingen af de andre spil på listen her fremmane dejlige minder om firserne som Dungeons & Dragons Online. Spillet blev aldrig den helt store succes som betalingsspil, fordi WoW ganske enkelt er bedre, men da man gik over til Free to Play-modellen, fik DDO pludselig fornyet momentum. Nok mest for hardcore D&D-nørder - men det er jo gratis, så giv den gas!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE