Magasinet M!

Til sommer kan du blive betalt for at rejse rundt og drikke øl

Det her lyder som intet mindre end verdens bedste job.

Til sommer kan du blive betalt for at rejse rundt og drikke øl

Når sommeren kommer, og det begynder at blive vejr til at sidde udenfor, betyder det også, at dit ølforbrug automatisk tidobles. For der er fandeme ikke noget som at sidde i parken og kværne en six-pack med dine bedste venner. 

Men forestil dig så, at det at drikke øl ikke nødvendigvis var lig med minus på kontoen. At du rent faktisk kunne tjene nogle skejser på at drikke livseliksiren. Det lyder for godt til at være sandt, ikke? Men den drøm kan rent faktisk nu blive til virkelighed allerede den kommende sommer.

Det er Florida-kæden World of Beer, der leder efter tre praktikanter, som skal rejse, besøge en række bryggerier og drikke på festivaler. Det eneste, du skal gøre, er at dokumentere din rejse på de sociale medier, som du nok alligevel havde gjort.

For de fire måneder som 'Drink It'-praktikant får du 84.000 kroner plus dine rejseomkostninger dækket. Slet ikke dårligt, vel?

ANNONCE

- De udvalgte Drink It-praktikanter vil være World of Beers ansigt udadtil og lave indhold fra landet og verden og dele det via World of Beers sociale medie-kanaler til vores fans. Praktikanterne vil give et behind-the-scenes-indblik i øl-industrien, dække bryggeri- og World of Beer-events, mens de tilegner sig erfaring inden for et professionelt felt, som byder på grænseløse muligheder, siger firmaet ifølge The Lad Bible.

Praktikanterne bliver udvalgt i slutningen af april, og der er deadline på at ansøge d. 24. Marts. Det er værd at bemærke, at ansøgningen ikke er traditionel, da du skal indsende en video, hvor du enten kan tale om din passion for øl, sende en hyldest til din favorit-øl eller blot snakke om dit liv.

- Passionen for øl skal udtrykke sig stærkt i videoen, men det betyder ikke, at du skal være ekspert, siger marketingdirektør Hannah Davis ifølge The Lad Bible og fortsætter:

- Ansøgere skal have sans for at fortælle en historie. Jeg vil lære noget i videoen, så de skal fange vores interesse og være mindeværdige.

Ifølge sitet Thrillist bliver den sidste proces en samtale foran en række dommere, som skulle være nogle store øl-kanoner. De vil herefter beslutte, om du er den rigtige kandidat. Så skynd dig at smide, hvad du har i hænderne, og ansøg med det samme. Du finder linket til ansøgningen lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE