Magasinet M!

Tilbage til Westeros - Næsten 1000 rekvisitter fra Game of Thrones bortauktioneres til fans

Skal du have lidt med?

Selvom det er fem år siden, at det episke fantasyunivers fra Game of Thrones sluttede sin otte-årige regeringsperiode på tv, fortsætter magien fra Westeros stadigvæk i House of the Dragon.

Men hvis du stadig er fan af det originale show, så får de mest dedikerede fans en sjælden mulighed for at eje en del af denne ikoniske serie, når næsten 1000 rekvisitter og kostumer fra produktionen sælges på auktion inden kænge.

Det er det berømte auktionshus Heritage Auctions, der står for begivenheden, hvor alt fra Jon Snows sværd, Longclaw, til Jaime Lannisters gyldne hånd er på listen over ting, der kan havne i private samlinger.

Blandt de mere spektakulære genstande er også White Walkers dragter og selv en version af den smeltede Jerntrone, der blev et af de mest mindeværdige symboler fra seriens afslutning.

HBO's produktionschef, Janet Graham Borba, fortæller:

"Vi er spændte på at lade fans tage en del af Westeros med hjem og samtidig få et indblik i det kreative og banebrydende arbejde, der gjorde serien til en succes."

Den prisbelønnede kostumedesigner, Michele Clapton, deler også sin begejstring over auktionen. Hun ser det som en form for "efterliv" for de kostumer, hun skabte til serien: "Det er hjertevarmende at vide, at de vil fortsætte med at blive elsket og værdsat – at de får et nyt liv uden for tv-skærmen."

Auktionen løber fra 10. til 12. oktober, og med rekvisitter af denne kaliber forventes det, at priserne kan nå tårnhøje beløb. Det bliver en event for dem, der både har en passion for serien og pengepungen i orden.

Proxy-budgivning er allerede åben, så fans kan starte med at forberede sig – og måske sikre sig en ikonisk genstand, der før kun var set på tv.

ANNONCE
Del

Seneste nyt