Magasinet M!

Tillykke med fødselsdagen, skat - lad mig kysse din røv

Det er en ret fin fødselsdagsgave, ville den gå derhjemme?

Konen har fødselsdag og du ved ikke rigtig, hvad du skal give hende? Det har Mike Tang muligvis svaret på. Du poster ét billede om dagen af hende på din Instagram profil, i ugen op til hendes fødselsdag. På billedet skal hun være iført trusser, og så skal du kysse hendes røv. Ville den gå derhjemme?

Det er opfindsomt, det må vi give ham, men også ret sjovt. 

Men, hvem er Mike Tang så? Han er fotograf med hele 1.8 millioner følgere på sin Instagram profil. De mange følgere skyldes nok primært de billeder han deler af letpåklædte, lettere erotiske piger. Og selvfølgelig billeder af hans smukke kone, Cristina Pilo. Til sammen har de fotograf virksomheden, Ohrangutang. 

Og nu ser det ud til at hans fotografiske evner også smitter af på privatlivet. Hans kone har nemlig haft fødselsdag og i ugen op til, har han delt ét billede om dagen af hendes røv, hvor han sidder ved siden af og kysser den. Hans kone må, for vores skyld, gerne have fødselsdag et par gange mere om året.

Se alle billederne herunder. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Klindt Simone Klindt

Følg på:
Instagram

Simone er M!'s babe-boss. Når hun ikke lige har travlt med at få styr på den næste babe, arbejder hun mere overordnet med kommunikationen i huset. 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt