Magasinet M!

Tina Lund - Danmarks mest sexede

I kære læsere har nomineret, I har stemt og her er resultatat i årets mest sexede kvinde 2009...

(c) Connery.dk - Tina Lund - Danmarks mest sexede (c) Connery.dk

Over 30.000 stemmer blev afgivet i Connery.dk's "Årets mest sexede kvinde 2009" - og trods listen af nominerede var lang, var resultatet ikke til at tage fejl af:

1. Tina Lund

2. Lisa Lents

3. Christiane Schaumburg-Müller...

Vi satte Tina Lund i stævne til et stylish photoshoot i suiten på Plaza Hotel i København - hvor vi besluttede at overlade en masse til fantasien - for selvom det er sexet, så behøver det jo bestemt ikke at være bart. Desuden tog vi en snak om Ridning, Vild med Dans og dét der med at finde tid til en kæreste.Tina du har redet siden du var 10 år gammel og er nummer 22 på verdensranglisten, du er 11 gange danmarksmester, tre gange nordisk mester og en gang europamester, du må bruge ekstremt meget tid på at holde den placering?
Det gør jeg bestemt også! - Jeg tror det handler om at holde fokus på sit mål og kæmpe for det. Jeg rider hver eneste dag og deltager naturligvis også i stævner i weekenden. I 2009 var jeg f.eks. til stævne i 48 weekends.


Hvordan finder man tid til en kæreste og et normalt liv sådan et stramt program?

Jamen det handler om planlægning, og om at udnytte sin fritid optimalt. Vi får set hinanden i hverdagene og Allan (Red: Nielsen) har jo også mulighed for, at rejse med og så ses vi på hverdagene, aftener osv. Men helt normalt bliver det nok aldrig, men det gør jo heller ikke noget at savne hinanden lidt engang imellem...

Men hvordan får man så passet Vild med Dans, Fangerne på Fortet også videre ind i sådan et stramt program?

Jamen de fleste ting jeg deltager i sker om aftenen. Fangerne På fortet var lidt specielt, men eftersom jeg sjældent rejser på ferie valgte jeg at deltage i det program og få en kæmpe oplevelse og så blev dét min ferie. Det er jo sådan noget man måske kun får en chance for én gang i livet.

Vild med Dans var lidt anderledes, for her trænede vi bare om aftenen, så der kunne jeg ride om dagen og danse om aftenen.

Hvordan klarer man det fysisk, jeg mener at træne og så gå videre og fortsætte med at træne..

Jamen, nu er jeg jo i en rimelig god form i forvejen, så det var faktisk ikke så stort et problem. Men i finaleugen holdt jeg fri fra ridningen og fokuserede på dansen. Vi skulle trods alt lære en del forskellige danse.

Havde du forventet at få et opkald og blive kåret som ”Danmarks mest sexede 2009” –

Ha ha, nej det var virkelig noget der kom som en overraskelse… Men det er da meget smigrende.

... Sådan, it's a wrap... Årets Mest Sexede Danske Kvinde 2009 er fundet, kåret og plastret på Connery.dk... Jagten er nu gået ind på de nominerede 2010...

ANNONCE
Facts
Foto: Christian Grüner

Makeup: Lisa Rosdal

Assistent: Anne Lund
Del

Seneste nyt