Magasinet M!

Tinder Crimes: En kvinde er blevet snydt og vil gøre det strafbart at lyve på Tinder

Politiet modtager flere Tinder-relaterede forbrydelser end nogensinde før

Netdating kommer selvsagt med en vis form for risiko. Man ved aldrig helt med sikkerhed, om den, der sidder i den anden ende skjuler noget.

Som fx en kone.

Det var nogenlunde det, der skete for Anna Rowe, en 44-årig kvinde fra Canterbury, Kent, der mødte en mand på Tinder. Rowe matchede med 'Antony Ray' i 2015, og der blev udvekslet tusindvis af beskeder, før de endelig mødtes. 'Ray' fortalte hende, at han blev skilt for 15 måneder siden, men det var ikke helt sandt - han var nemlig stadig gift og brugte derfor forskellige telefoner for at skjule sin affære for sin familie. Han havde tilmed brugt et profilbillede af Saif Ali Khan, en kendt Bollywood stjerne, så han var sikker på ikke at blive opdaget af sin kone.

Om Rowe ikke opfattede det, melder historien intet om, men jeg tænker umiddelbart, at et falsk billede er første signal, der skal få alarmklokkerne til at ringe.. 

Anyway, efter 6 måneders dating forsvandt han pludselig under dække af at lede efter sin syge mor. Det var her, hun opdagede, at han havde snydt hende, og hun meldte det til politiet, men han blev aldrig sigtet. Hun mener nu, at det skal gøres ulovligt at lyve om sin identitet på nettet.

"I did not consent to have a sexual relationship with a married man" 

Nu sidder du måske og tænker, at det lyder lidt fjollet og da umuligt kan være noget, politiet skal tage sig af.

Dog viser det sig, at det er noget, de er nødt til at tage sig af. 

De anmeldte Tinder-relaterede forbrydelser er nemlig mere end fordoblet i England i løbet af de sidste tre år. Politiet modtager nu mere end 20 anmeldelser om ugen, der har med Tinder at gøre. Blot tilbage i 2015 var tallet omkring 8 anmeldelser om ugen.

Hvorvidt Rowe kommer igennem med sit forslag eller ej er tvivlsomt, men indtil da skulle man måske lige tænke sig om en ekstra gang, om det her nu også ér en politianmeldelse værd. Ellers ender vi jo bare med et samfund, hvor politiet ikke kan foretage sig andet end at høre på, at ens ægtefælle nu igen, igen har glemt deres bryllupsdag.

Eller at en kvinde har modtaget den forkerte pizza. 

via GIPHY

ANNONCE

[Kilde: DailyMail]

Del

Seneste nyt

Annonce