Magasinet M!

Tinder-eksperiment: Fyr spørger 1000 damer om de vil knalde - sådan reagerede de

Hvad sker der, hvis man spørger 1000 damer, om de vil knalde? Det satte en amerikansk gut sig for at finde ud af på dating-appen Tinder.

Tinder-eksperiment: Fyr spørger 1000 damer om de vil knalde - sådan reagerede de

Mange har nok prøvet at se, om man kan bruge Tinder til at finde en, der er klar på en tur i høet. Mange har dog nok også prøvet forgæves. Men hvor mange skal man egentlig spørge, før det giver et positivt svar? 

Det spørgsmål stillede en amerikansk gut sig selv. Han brugte et par uger på at komme op på 1000 matches på Tinder. Herefter skrev han den samme besked til dem alle sammen. 

"Hej, har du lyst til at have sex?"

Ikke overraskende skriver langt de fleste damer tilbage, at de synes, det måske er lige lovlig direkte spurgt. Men faktisk er der 25 piger, der hopper på krogen og svarer ja. Men med en succesrate på 2,5 procent er det måske ikke ligefrem sådan, man bedst får hevet damerne med hjem. 

Det hele var en del af et eksperiment, han lavede til sin YouTube-kanal. Tidligere har han forsøgt at gå på gaden for at spørge kvinder, om de kunne have lyst til at have sex med ham. Hvilket - ikke overraskende - var en meget lille succes. 

Du kan se resultaterne og videoen herunder: 

ANNONCE
Resultater

1000 matches.
65 slettede deres match.
189 svarede.
25 Svarede ja.
95 Svarede nej.
69 Kom med useriøse svar. 
Det vil altså sige, at 746 kvinder valgte at ignorere ham.

Del

Seneste nyt

ANNONCE