Magasinet M!

Tinder måske på vej med abonnement til 3400 kroner om måneden

Kender du nogen, der kunne have brug for det?

Tinder er jo egentlig en gratis app, men det er alligevel en pengemaskine uden lige - for hvem vil ikke gerne lige have en fordel i gamet?

Det løber hurtigt op: Tinder Plus koster 119 kroner, Tinder Gold 199 kroner og for big spenderen er der Tinder Platinum til 239 kroner (Og er der ikke noget med, at priserne skifter efter alder og køn?)

Men alle de eksisterende abonnenter er intet i forhold til det nye trin, som Tinder lyder til at have på tegnebrættet: Tinder Vault. Den nye tilføjelse, vil, hvis rygterne taler sandt, koste godt  500 dollars - svarende til cirka 3400 kroner! 

Hvad får du så for pengene? Efter sigende adgang til mere eksklusive Tinder-medlemmer, som også betaler for 500$ for et Tinder abonnement. 

Derudover får du en personlig "tjener", som står til rådighed 24/7 kun for at give dig råd om, hvordan du kan opdatere din profil til at blive bedre. "Slet billedet hvor du står med fisken" "Slet det selfie du har taget nedefra, hvor du ikke smiler."

 
Ydermere får du et 'priority pass', som gør at dine likes og beskeder bliver førsteprioritet hos dit match/potentielle match. Du får også et pænt lille skilt, så alle kan se, hvor at du giver 500$ for et tinder abonnement. Sidst men ikke mindst, får du et 'premium passport', som gør at du kan matche med de mest indflydelsesrige Tinder-medlemmer over hele kloden, hvad end det betyder i Tinder-sammenhæng.

Eller, det vil sige - meget kan nå at ændre sig endnu, men adskillige påståede screenshots fra beta-invitationer er leaket. Product manager for Tinder, Mark Van Ryswyk, har i et interview med fastcompany, i forbindelse med Tinder Vault udtalt;

"Jeg har det altid sådan, 'jeg vil have det igår'. Men selvfølgelig er det ikke sådan tingene virker. Vi er stadig i læringsfasen."

Det er derfor ikke sikkert at prisen ligger fast, eller om Vault overhovedet bliver til noget. Så swipe du bare videre i mellemtiden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce