Magasinet M!

Tinder punkterer myter om online dating med ny undersøgelse

Er Tinder-brugere overfladiske, utro og ude af stand til at binde sig?

Selvom de fleste singler i dag har været inde at lure på Tinder, er det stadig, som om det er noget, vi helst ikke skal snakke for højt om. Det er ikke sjældent, en Tinder-historie bliver efterfulgt af "ej, men jeg bruger jo faktisk slet ikke Tinder", og hvis du rent faktisk møder en, der aldrig har været på Tinder, er du ligesom med en veganer ikke i tvivl - de fortæller det nemlig meget gerne inden for de første 5 minutter af en samtale. 

Men hvorfor er det egentlig, at online dating stadig skal være lig med tabu og en masse forsvarstaler, når en stor del af singler bruger det? Ja, det er da fint, at din bedste ven mødte sin kæreste over køledisken i Netto, hvor de begge rakte ud efter den sidste pakke (plante)fars, men derfor betyder det jo ikke, at der ikke findes andre helt legitime måder at date på. 

Det vil Tinder (selvsagt) gerne bevise, og de har derfor valgt at lave en undersøgelse, der tager udgangspunkt i alle de typiske myter, vi hører om online dating for at undersøge, om det egentlig er sådan, det forholder sig. 

ANNONCE
Tinder punkterer myter om online dating med ny undersøgelse

Indrømmet: Mange samtaler på Tinder bliver netop ikke til så meget andet end det. Men det betyder ikke, at du ikke kan bruge Tinder til andet end at skrive. Undersøgelsen viser nemlig, at 95% af Tinder brugerne kun venter 2-7 dage, før de inviterer på en date, imens det kun gør sig gældende for 15% af offline daterne. 

ANNONCE
Tinder punkterer myter om online dating med ny undersøgelse

Sandt. På Tinder matcher du ikke kun med én af gangen, men det betyder ikke, at Tinder-brugere ikke kan være monogame. Undersøgelsen viser, at Tinder-brugere faktisk er hurtigere til at indgå i et fast forhold end offline datere. 

Tinder punkterer myter om online dating med ny undersøgelse

Alle, der har været på Tinder, ved, at åbningsreplikken er altafgørende, hvis der skal blive en samtale ud af det. Derfor betyder det også, at Tinder-brugere generelt er mere opmærksomme på at starte end samtale godt end offline datere. 57% af online daterne starter en samtale med et spørgsmål til deres date, hvor det kun gør sig gældende for 46% af offline daterne. Derudover er der tre gange større sandsynlighed for, at offline daterne starter en samtale baseret på vejret end Tinder-brugerne. Længe leve kreativiteten! 

ANNONCE
Tinder punkterer myter om online dating med ny undersøgelse

Tinder er ofte blevet betegnet som en hook-up app, og det er det da på mange måder også, men det betyder jo ikke, at man ikke kan holde sig til én, hvis man finder den rette. Undersøgelsen viser nemlig, at 74% af Tinder-brugerne har haft mere end ét seriøst forhold, hvor imod det kun gør sig gældende for 49% af offline daterne. Derudover siger 42% af offline daterne, at det er svært at binde sig til én, fordi der er så mange muligheder derude. Det er kun 9% af Tinder-brugerne, der er enige i! 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt