Magasinet M!

Tinder tester ny fræk fælles-funktion

Tinder er snart klar med en ny, fed fælles-funktion, som gør det lidt sjovere at score via appen. Læs nærmere i artiklen.

Tinder tester ny fræk fælles-funktion

Så er der Tinder-nyt til folket. Folkene bag den dejlige dating-app, der dagligt fører flere millioner sammen til kaffe-dates og engangsknald er snart klar med en fræk feature til den i forvejen flabede app.

Lige for tiden tester Tinder en ny update, de kalder 'Tinder Social'. Der er tale om en opdatering, der tillader dig at møde flere mennesker - på én gang! Det skriver Tinder. Det bliver med andre ord muligt at skrive og mødes med større grupper i stedet for kun én person af gangen, som man kan nu.

Det nye tiltag vil først blive testet i Australien. Men hvis det bliver en succes (hvilket vi vil vædde Den lille Havfrue på), så får resten af klodens Tinder-elskere gavn af godterne. 

ANNONCE

På Tinders hjemmeside står der ikke direkte, at funktionen er tiltænkt en god omgang gruppesex med ens mange nye matches. Men mange bruger jo app'en til seksuelle formål. Og man skal hverken være sexolog eller forsker i store- eller lillehjernens ageren for at regne ud, hvad Tinder mener, når de skriver, at den nye funktion giver mulighed for 'at forvandle en almindelig aften i byen til en aften, du aldrig glemmer'?

Det rigtig smarte ved 'Tinder Social' er, at den tillader dig at se, hvem af dine Facebook-venner der bruger app'en, så du har mulighed for at invitere flere af dem på én gang til ét stort gruppe? arrangement. Hvis de altså lyster. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt