Magasinet M!

Tinder trends 2018: Pizza, Drake og "How you doin"

Året, der gik på Tinder

Nu lakker endnu et år mod enden. På denne tid begynder vi ofte at fundere over, hvad der egentlig er sket i løbet af det år - også på Tinder. Hvad snakkede vi mest om? Hvad lyttede vi mest til? Og hvilken gif er egentlig mest brugt? Med Year in Swipe giver Tinder dig svaret - uanset om du selv swiper frivilligt, eller bare gerne vil se, hvad alle singlerne egentlig taler om. 

ANNONCE

Pizza, Drake og Joey hitter på Tinder

Selvom brugen af Tinder selvfølgelig varierer fra person til person - og fra land til land - er der alligevel visse tydelige tendenser fra 2018, der går igen. 

- Drake's In my feelings var den mest populære sang for Tinder-brugere i 2018. 

- Ariana Grande's God is a Woman var på top 10 i 6 ud af de 10 undersøgte lande. 

- Pizza var en af de mest nævnte fødevarer i 9 ud af de 10 lande. Så hvis du ikke ved, hvad du skal sige, kan du altid snakke om pizza - det er tydeligvis et universelt (Tinder-)sprog. 

- I 9 af landene var øl-emojien på top 10 over mest populære. Pizza og øl er åbenbart vejen til Tinder-brugernes hjerter. 

- Sidst, men ikke mindst: Den mest populære gif var selvfølgelig den ikoniske How you doin med Joey fra Friends. Jeg ved godt, vi allerede har plæderet for, at Joeys scoretricks kan bruges i virkeligheden, men alligevel.. lidt kreativitet skader ikke.. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt