Magasinet M!

Tine Kieler - Cute babe!

Sød som bare f.....!

Det var en stormende og halvkold søndag på Amager Strandpark, hvor vores fotograf Christian Grüner havde sat Tine og jeg i stævne. Vinden ruskede i håret og selv manden med den kæmpe drage, havde sine problemer, med at få tingene til, at gå op i en højere enhed.
ANNONCE
Tine Kieler - Cute babe!
Jeg henter Tine i Kastrup, hvorefter vi hastigt kører ud til Amager Strandpark, for udsigten til endeligt, at se Tine i undertøj, gør i hvert fald undertegnet i ganske godt humør.

Fremme ved stranden, må vi indse, at den heftige vind, og de typisk danske sommertemperaturer, ikke gør det muligt, at lave et skud, hvor Tine er i vandet - Damn, Der findes da heller ingen retfærdighed i verden!

Det er dog en rimelig trøst, at undertegnede må påtage sig rollen som tæppeholder og "varmegnubber" mellem optagelserne! 

Tine med Tines egne ord:

-Når du ikke er Connerybabe, hvad laver du så?:
Så arbejder jeg som salgassistent i tøjbutikken Pigalle i Herning. Jeg laver lidt model arbejde i fritiden og derudover træner jeg en del i fitness for at holde mig i form (og hvilken form, red.).

Selvfølgelig er der tid til venner/veninder og familien. Og så har jeg lige tilbragt 3 uger af min sommerferie i Sunny Beach som hjælpeguide for Uptours. - Hvilket har været en super stor oplevelse for mig.

-Hvad skal en fyr gøre, for at imponere dig?
Han skal helt sikkert have et glimt i øjet. Han skal være nede på jorden, have humor og kunne få mig til at smile og grine. Skal have selvtillid og tro på sig selv. Han skal være en der overrasker mig og er impulsiv.

-Hvad er for dig et kæmpe turn-off?
Det er helt klart klisterende fyrer og fyrer der lugter af sved - FØJ!!

-Den ultimative date inkluderer?
Det er svært at forestille sig den ultimative date og fortælle, hvad den inkluderer. Det er mere den følelse man har under daten og bagefter, hvorefter man kan sige, om det var en ultimatiev date. - stemningen, fyren, timingen.

Jeg håber I nyder billederne lige så meget som jeg gjorde, da de blev taget. Nu sidder jeg så bare og venter på, at vi får realiseret den bytur Tine og jeg har aftalt...

Læserservice:
Fotograf:
Christian Grüner
Wallpapers: 1024x768 | 1280x800 | 1600x1200


Månedens Connerybabe:
Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til [email protected]
ANNONCE
Del

Seneste nyt