Magasinet M!

Tjek lige den første dedikerede 'Inside the Game'-video fra Diablo 4!

Klar til at indtage helvede den 6. juni?

Er du klar til at udforske de brændende helveder i Diablo IV's World of Sanctuary? 

Blizzard har nu udgivet et første glimt af deres 'Inside the Game'-videoserie, med endnu mere af den mørke og dystre verden, der venter på dig. 

Indtil videre har Blizzard holdt deres Diablo-fans opdateret med blikvise udvikler-opdateringer, der gik i detaljen med specifikke dele af udviklingsprocessen - og det har været en smule tungt at følge, hvis ikke man er virkelig inkarneret og interesseret i spiludvikling. 'Inside the Game' giver et mere sammentømret billede, af det længe ventede Action-RPG. 

Udover at afsløre den mørke og dystre verden af Diablo IV, afslører videoen også en af de 'mest efterspurgte funktioner' (Really?): Du kan kæle for hundene, der løber rundt i spillets player-hubs! Ja, du hørte rigtigt. Nu kan du endelig tilfredsstille din trang til at kæle for de søde hunde i spillet, mens du kæmper mod mørkets kræfter.

Diablo IV's teammedlemmer diskuterer i videoen, hvordan spillerne vil kunne dykke ned i gennmført dyster oplevelse og hvordan de, efter sigende, har skabt den mest omfattende og dystre version af Sanctuary i serien. Der er fem unikke zoner, hver med deres egen dystre omgivelser og tematiserede dungeons.

Der er masser at lave i det Sanctuary. Spillere kan vandre frit rundt mellem zonerne og udforske alt, hvad den åbne verden har at byde på.

Tjek Diablo IV's 'Inside the Game' video ud og gør dig klar til spillets officielle lancering den 6. juni 2023 - Læs også her, hvordan du kommer til at spille Diablo 4 tidligere end alle andre, i de kommende gratis Beta-weekender. 

ANNONCE
Diablo 4 - Inside the Game
Del

Seneste nyt

Annonce