Magasinet M!

Tjek Mansorys gyldne familie-Lamborghini

Mansory Venatus er klar til bestillinger fra Dubai

Den tyske tuningvirksomhed Mansory har gjort det igen: Skabt en vaskeægte mutant. 

Tuningbiksen er kendt for dristige og til tider kontroversielle transformationer af allerede luksuriøse køretøjer, og nu har de givet Lamborghini Urus en gylden makeover. Og resultatet? Det er lige så iøjnefaldende som det er imponerende.

Den ombyggede bil, døbt Mansory Venatus, er noget ud over det sædvanlige. Versioneringen af Lamborghini Urus skinner i en gylden farve, der minder om den italienske bilproducent Lamborghinis egen Bronzo Zenas-farvetone.

Venatus er udstyret med gigantiske 24-tommers fuldt smedede FD.15-hjul, der måler 10x24 tommer foran og 12,5x24 tommer bagpå.

I sin basismodel drives Lamborghini Urus af en benzinbrændende 4,0-liters twin-turbo V8-motor, der leverer 657 hestekræfter og 850 NM drejningsmoment. Det tager den fra 0-96 km/t på 3,3 sekunder for basismodellen og 3,1 sekunder for Performante-varianten.

Men Mansory går endnu et skridt videre. 

For de, der mener, at en tung SUV skal være lige så hurtig som et egern på steroider, kan Mansory forbedre disse tal. Venatus har øget effekten til 900 hk, og drejningsmomentet øges til 1.100 NM, hvilket resulterer i en højere tophastighed på 323 km/t.

Hvis du nogensinde har drømt om at køre en Lamborghini, der er både en familiebil og en gylden sportsvogn, så er Mansory Venatus din bil.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce